-->
En Trend Oyunlar Yeni Yılda da Aral’dan!

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de oyun severlere ilkleri yaşatan Aral, en yeni oyunları meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor. PES 2016, FIFA 16, Assassins Creed Syndicate ve NBA 2K16 gibi yılın en trend oyunları büyük indirim oranları ile oyun severleri bekliyor Yeni yılın en renkli sürprizi Türk oyun sektörünün kurucusu Aral’dan geliyor…Assassins Creed, FIFA, NBA gibi oyun […]

29.12.2015 | ulasufuk

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de oyun severlere ilkleri yaşatan Aral, en yeni oyunları meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor. PES 2016, FIFA 16, Assassins Creed Syndicate ve NBA 2K16 gibi yılın en trend oyunları büyük indirim oranları ile oyun severleri bekliyor

Yeni yılın en renkli sürprizi Türk oyun sektörünün kurucusu Aral’dan geliyor…Assassins Creed, FIFA, NBA gibi oyun sektörünün vazgeçilmez serilerinin son oyunları çok cazip fiyatlarla meraklılarına sunuluyor. Ocak ayı boyunca 500’den fazla oyunda yapılacak yeni yıl kampanyası, oyun tutkunlarına ‘en hit oyunları en iddialı fiyatlara’ satın alma fırsatı verecek.

Aral’ın yeni yılda herkes oyun oynasın diye Türkiye’nin tüm prestijli mağazalarında başlattığı kampanya bir ilke daha imza atıyor. PES 2016, FIFA 16, Skylanders, Assassins Creed Syndicate, Battlefield, Disney Infinity gibi en yeni oyunları da kapsayacak olan büyük yeni yıl kampanyası, her zevke her keseye hitap edecek seçenekler sunacak. Aksiyon, strateji, yarış, futbol ve daha birçok oyun türünün yer aldığı kampanya 7’den 70’e tüm oyun severleri oynatacak!

Kampanyada yer alan tüm oyunlar için satış noktalarını ya da aralgame’i ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!