-->
Aral Yeni Ürünlerini ve Pazar Verilerini Sektörle Paylaştı

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral,stratejik iş ortakları olan Intel ve Microsoft ile bir araya geldi.Toplantıda, Eylül 2015 tarihli marka algı araştırmasının da sonuçlarını paylaşan Aral, elektronik markası olan Hometech’in orta segmentteki fiyat kalite dengesi değerlendirildiğinde tüketicilerin markayı son derece olumlu algıladığını aktardı. FIFA 16 ile ToysTo Life […]

07.12.2015 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral,stratejik iş ortakları olan Intel ve Microsoft ile bir araya geldi.Toplantıda, Eylül 2015 tarihli marka algı araştırmasının da sonuçlarını paylaşan Aral, elektronik markası olan Hometech’in orta segmentteki fiyat kalite dengesi değerlendirildiğinde tüketicilerin markayı son derece olumlu algıladığını aktardı. FIFA 16 ile ToysTo Life kategorisindeki Skylanders ve Disney Infinity oyunlarına yönelik son gelişmeler de toplantıda verilen bilgiler arasındaydı.

Küresel teknolojiyi, yüksek Ar-Ge mühendisliği ile birleştiren Türkiye’nin en büyük ve köklü firmalarından Aral, teknoloji ve oyun severlere koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibiyle hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla iş ortaklarıyla yakın temasını sürdüren Aral, Intel ve Microsoft ekipleriyle bir araya gelerek hem yeni ürünlerini tanıttı hem de mevcut ürün stratejilerinin genişletilmesi için ileriki dönemde yapacakları ortak çalışmaları paylaştı. Teknoloji perakende zincirleri ve basın nezdinde yaptırdıkları Eylül 2015 tarihli marka algı araştırmasının da sonuçlarını paylaşan Aral, toplantıda, elektronik markası olan Hometech’in orta segmentteki fiyat kalite dengesi değerlendirildiğinde tüketicilerin markayı son derece olumlu algıladığını belirtti. Ayrıca, GFK tablet verilerini de iş ortaklarıyla paylaşan Aral,2015’in ilk 7 ayında elde ettiği pazar payının yüzde 12,9 olduğunu açıkladı. Bu oranın rakip markalardan farklı olarak sadece perakende satışlarla elde edildiği de toplantıda verilen bilgiler arasındaydı.

Fenerium’da özel kapaklı FIFA 16!

Aral’ın, yüksek kalitede teknolojileri en uygun fiyatlarla tüketicilere sunan Hometech markasının yeni ürünleriyle ilgi çektiği buluşmada, Fenerbahçe Spor Kulubü ile yapılan anlaşma neticesinde Fenerium mağazalarında satılacak olan özel kapaklı FIFA 16 oyunu da tanıtıldı. Ayrıca toplantıda, son zamanların revaçta olan ToystoLife oyunlarının satış stratejileriyle ilgili bilgiler verilirken, distribütörü oldukları oyun aksesuarları markası Razer’ın ürün portföyü için planladıkları genişleme stratejileri de iş ortaklarıyla paylaşıldı.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!