-->
World of Warships’in Seslerini Yaratmak

Geliştirici Günlüklerinin 10. bölümünde oyun atmosferine katkısı tartışılmaz olan ses efektlerinin ve müziklerin diyarındayız World of Warships’in zengin işitsel dünyası, büyük bir titizlikle hazırlanmış yüzlerce sesten oluşmakta. Geliştirici Günlüklerinin son bölümü, sizleri Wargaming St. Petersburg stüdyosunda hazırlanan oyun ses ve müziklerinin engin dünyasına götürüyor. World of Warships’in ses ve müziklerinin tasarımı henüz oyun geliştirme aşamasındayken […]

24.11.2015 | ulasufuk

Geliştirici Günlüklerinin 10. bölümünde oyun atmosferine katkısı tartışılmaz olan ses efektlerinin ve müziklerin diyarındayız

World of Warships’in zengin işitsel dünyası, büyük bir titizlikle hazırlanmış yüzlerce sesten oluşmakta. Geliştirici Günlüklerinin son bölümü, sizleri Wargaming St. Petersburg stüdyosunda hazırlanan oyun ses ve müziklerinin engin dünyasına götürüyor.

World of Warships’in ses ve müziklerinin tasarımı henüz oyun geliştirme aşamasındayken başlatıldı. Atılan her bir top, hasar alan her gemi, kırılan her dalganın sesini oyuncuya en çarpıcı ve gerçekçi biçimde yansıtabilmek için ses tasarım ekibi geceli gündüzlü çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar.

Bu videoda, ses tasarımının heyecan verici olduğu kadar aynı zamanda son derece zorlayıcı dünyasının perdelerini aralıyor ve her geminin kendine has özel “ses pasaportu”nun nasıl oluşturulduğunu öğreniyoruz. Bu özel ses kliplerinin bir araya gelmesiyle oyundaki deniz savaşları gerçekçi bir atmosfere bürünüyor ve oyundaki adaptif yapıları sayesinde geminin bulunduğu çevreye uyumlu şekilde çalışıyor. Örneğin, kişi birinci kişi kamerasından üçüncü kişi kamerasına geçiş yaptığında sesler de buna uygun biçimde değişkenlik gösteriyorlar.

Ses Tasarım ekibinin oyun içi seslerin yanı sıra oyunun epik müziklerini yaparken neleri göz önünde bulundurduklarını ve neler yaşadıklarını da bu videoda öğrenme fırsatı buluyoruz.

World of Warships hakkında güncel haberlere ulaşmak için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

World of Warships Hakkında

Merakla beklenen World of Warships, Wargaming’in oyun yelpazesine eklenecek yepyeni, tarihi ve ücretsiz online savaş oyunudur. World of Warships’te tarihin en bilindik savaş taşıtlarının da bulunduğu devasa bir filoya komuta edin, önemli teknoloji modüllerine seviye atlatın ve okyanuslara hükmetmeye hazırlanın.

Dört ayrı sınıfta gemi, sayısız güçlendirme ve stratejik olarak tasarlanmış haritalar sayesinde aksiyon asla bitmiyor ve her bir maç özgün bir deneyime dönüşüyor. World of Warships’te dümene geçen herkesi sayısız saatler boyu sürecek strateji, taktiğe dayalı oynanış ve nabız yükselten savaşlar bekliyor.

Resmi Web Sitesi:

http://worldofwarships.eu/



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.