-->
World of Tanks PlayStation 4 Betası 4 Aralık’ta Gerçekleşiyor

Açık Beta hafta sonu ve ilk kez görücüye çıkacak çok özel PlayStation deneyimini kaçırmayın! Wargaming bugün itibariyle ücretsiz çevrimiçi oyunu World of Tanks’in 4-6 Aralık tarihlerinde PlayStation®4 Açık Beta Hafta Sonu’nun gerçekleşeceğini duyurdu. Açık Beta süreci aynı zamanda 5-6 Aralık’ta San Fransisco Moscone Center’da düzenlenen PlayStation® Experience hafta sonuna da denk gelecek ve bu etkinliğe […]

20.11.2015 | ulasufuk

Açık Beta hafta sonu ve ilk kez görücüye çıkacak çok özel PlayStation deneyimini kaçırmayın!

Wargaming bugün itibariyle ücretsiz çevrimiçi oyunu World of Tanks’in 4-6 Aralık tarihlerinde PlayStation®4 Açık Beta Hafta Sonu’nun gerçekleşeceğini duyurdu. Açık Beta süreci aynı zamanda 5-6 Aralık’ta San Fransisco Moscone Center’da düzenlenen PlayStation® Experience hafta sonuna da denk gelecek ve bu etkinliğe katılacaklar World of Tanks’i ilk kez PlayStation®’da deneyimleme şansına sahip olacaklar.

Üç gün sürecek Beta hafta sonuna katılanları çok özel oyun içi eşyalar bekliyor. PlayStation®’ın 20. yıldönümü şerefine Açık Beta süresince oyuna giriş yapan herkes, orijinal PlayStation® renklerine ve özel ambleme sahip M22 Locust US hafif tankına sahip olacak. PlayStation® mağazasına gidenler ise ücretsiz T1E6-PS US özel kamuflajlı Premium hafif tankının yanı sıra içinde çeşitli Premium tanklar bulunan dört adet Founder Pack’i kısıtlı bir süre için avantajlı fiyatlarla satın alabilecekler.

World of Tanks’in PlayStation®4 sürümü, er meydanına birçok yeni özellik getirerek Wargaming’in farklı platformlarda gerçekleştirdiği evrimi bir kez daha gözler önüne seriyor. Oyun, PlayStation®4’ün sunduğu DUALSHOCK®4, Share Play ve PlayStation® Vita Remote Play gibi fonksiyonlardan aktif bir şekilde yararlanmakta. Sadece belli bir süre için oyunda yer alacak “Ruinberg” ve “Scorpion Pass” haritaları da oyunun PlayStation®4’e gelişinin şerefine tasarlandı. Nitekim bu ikinci haritanın bugüne kadar World of Tanks’e gelmiş en büyük harita olduğunun altını çizmek gerek.

Wargaming’de Baş Oyun Yapımcısı olarak görev yapan TJ Wagner konuyla ilgili, “Wargaming olarak, World of Tanks’i PlayStation®4 platformuna getirmek için Sony ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden dolayı son derece heyecanlıyız. Platform bizlere World of Tanks’e PlayStation® Vita Remote Play gibi daha önce hiç denenmemiş fonksiyonları deneme fırsatı veriyor. Tanklarımızı dünyanın dört bir yanındaki Sony kullanıcılarının emrinde görmek için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü tüm PlayStation® hesapları için ücretsiz ve oynamak için PlayStation® Plus üyeliği gerektirmiyor.

Beta hafta sonu ile doğru orantılı olarak oyuncular bu heyecanlı süreci yansıtan Geliştirici Günlükleri’nin birinci bölümünü aşağıdaki linkten izleyebilir ve tüm ekibin oyunu Sony’nin popüler konsoluna uyarlarken neler yaşadıklarına tanık olabilirler.

Beta hafta sonu ile ilgili haberlere ulaşmak ve World of Tanks PlayStation®4 hakkında daha fazla bilgi elde etmek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

 

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_EU.zip

Platform Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_Logo_Platform.zip

Proje Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_Logo_Project_EN.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_Screens.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_KeyArt_EN.zip

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!