-->
World of Tanks, 9.12 Güncellemesi Karşınızda!

Güncellemeyle birlikte yeni bir oyun modu, orijinal bir harita ve PvE eğitim bölümleri oyuna ekleniyor Wargaming, World of Tanks’in 9.12 güncellemesinin bugün itibariyle Kuzey Amerika ve Avrupa’da yayınlandığını duyurdu. Güncellemeyle birlikte yeni bir oyun modu, özel olarak hazırlanmış yeni bir harita, elden geçirilmiş yüksek çözünürlüklü araçlar ve PvE eğitim bölümleri oyuna ekleniyor. Bu modla birlikte […]

18.11.2015 | ulasufuk

Güncellemeyle birlikte yeni bir oyun modu, orijinal bir harita ve PvE eğitim bölümleri oyuna ekleniyor

Wargaming, World of Tanks’in 9.12 güncellemesinin bugün itibariyle Kuzey Amerika ve Avrupa’da yayınlandığını duyurdu. Güncellemeyle birlikte yeni bir oyun modu, özel olarak hazırlanmış yeni bir harita, elden geçirilmiş yüksek çözünürlüklü araçlar ve PvE eğitim bölümleri oyuna ekleniyor.

Bu modla birlikte gelecek yeniden doğma özelliği, garaj savaşları, tank tamir noktaları ve bayrak ele geçirme gibi yepyeni mekanikler, World of Tanks’e yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Yine bu güncellemeyle gelen Topçu Ateşi ve Hava Saldırısı gibi yeni yetenekler, oyuncuların savaş meydanında verdikleri hasar miktarını büyük oranda artırırken oyun stratejilerini de yeniden gözden geçirmelerine neden olacak. Oyuna aynı zamanda “Berlin” adlı bir harita ve Kişisel Savaş Görevleri’nin yer aldığı özel bir sezon da ekleniyor. Bu görevleri başarıyla tamamlayan oyuncular, 10. seviye T-22 sr. tankını kazanabilecekler. Güncellemeyle birlikte ödül avcılarını, becerilerini kanıtlayarak kazanabilecekleri eşsiz madalyalar da beklemekte.

Yenilikler bununla da bitmiyor! 9.12 güncellemesi, oyuna yüksek çözünürlüklü 28 araç getiriyor olacak. Ayrıca zenginleştirilmiş tank kişiselleştirme arayüzü, oyunculara, kamuflaj, işaret ve amblem satın alıp bunları kolayca tanklarına ekleme imkânı tanıyor. İngiliz tank ailesinde yapılan ufak bir güncellemeyle 10. seviye FV4202 tankı yerini kudretli Centurion Action X’e bırakıyor. Son olarak, oyuna eklenen PvE eğitim bölümleri sayesinde oyuncular çevrimiçi savaş alanlarına çıkmadan önce becerilerini geliştirebilecekler.

World of Tanks ve 9.12 güncellemesiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için http://worldoftanks.eu adresini ziyaret edin.

1447841519_WoT_Screens_Tanks_Britain_Centurion_Action_X_Image_02

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_9_12_EN.zip

Logolar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_9_12_Logo_EN.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_9_12_Screens.zip



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!