-->
Warcraft Filminin Heyecanla Beklenen İlk Fragmanı Yayınlandı

Legendary Pictures ve Universal Pictures, Blizzard Entertainment’ın global fenomenine dayanan, dünyaların çatıştığı destansı macera Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filmini sunar. Barışçıl Azeroth krallığı, yok olan ülkelerinden kaçarak yeni bir koloni arayışında olan ORK savaşçılarıyla karşı karşıya kaldığı bir savaşın eşiğinde durmaktadır.  İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkımla karşılaşırken diğeri de yok olmayla […]

08.11.2015 | ulasufuk

Legendary Pictures ve Universal Pictures, Blizzard Entertainment’ın global fenomenine dayanan, dünyaların çatıştığı destansı macera Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filmini sunar. Barışçıl Azeroth krallığı, yok olan ülkelerinden kaçarak yeni bir koloni arayışında olan ORK savaşçılarıyla karşı karşıya kaldığı bir savaşın eşiğinde durmaktadır.  İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkımla karşılaşırken diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. Bu zıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

 

WARCRAFT: İKİ DÜNYANIN İLK KARŞILAŞMASI°+°

Tür:                                3D Epik Macera

Oyuncular:                       Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster,

Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer,

Rob Kazinsky ve Daniel Wu

Yönetmen:                        Duncan Jones

Yazar:                              Charles Leavitt and Duncan Jones

Esinlenilen Blizzard

Entertainment Oyunu:        “Warcraft”

Yapımcılar:                       Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner

Stuart Fenegan

Sorumlu Yapımcılar:           Jillian Share, Brent O’Connor, Mike Morhaime,

Paul Sams

Legendary Pictures ve Universal Pictures, Blizzard Entertainment’ın global fenomenine dayanan, dünyaların çatıştığı destansı macera Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filmini sunar.

Barışçıl Azeroth krallığı, yok olan ülkelerinden kaçarak yeni bir koloni arayışında olan ORK savaşçılarıyla karşı karşıya kaldığı bir savaşın eşiğinde durmaktadır.  İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkımla karşılaşırken diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. Bu zıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.

Böylece savaşın birçok yüzünü gösteren ve herkesin bir sebep uğruna savaştığı, görkemli bir güç ve fedakarlık efsanesi başlar.

Yönetmenliğini Duncan Jones’un (MoonSource Code) yaptığı, Charles Leavitt ve Jones tarafından yazılan, Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W’nun rol aldığı film, bir Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment yapımı.

Yapımcılar Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner ve Stuart Fenegan. Sorumlu yapımcılar Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime ve Paul Sams.  Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter ve Rebecca Steel Roven ortak yapımcılar.  Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması’nın dağıtımı Universal Pictures tarafından gerçekleştirilecektir.

° Universal tarafından dağıtılan bir Legendary Pictures filmi

+ Film 3D’dir.

warcraft-film

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!