-->
Voidu’dan GTA V’e Dev İndirim

GTA V, 11 Kasım’a kadar 109 TL yerine sadece 72 TL! Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, düzenlediği birbirinden avantajlı kampanyalarla oyunseverlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Oyuncuların ilgisini ve isteklerini karşılıksız bırakmayan Voidu, yine çok ilgi görecek muhteşem bir kampanyaya imza atıyor! GTA V Sadece 72 TL! Her oyunuyla yeni rekorlar kıran Grand Theft […]

03.11.2015 | ulasufuk

GTA V, 11 Kasım’a kadar 109 TL yerine sadece 72 TL!

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, düzenlediği birbirinden avantajlı kampanyalarla oyunseverlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Oyuncuların ilgisini ve isteklerini karşılıksız bırakmayan Voidu, yine çok ilgi görecek muhteşem bir kampanyaya imza atıyor!

GTA V Sadece 72 TL!

Her oyunuyla yeni rekorlar kıran Grand Theft Auto serisinin son oyunu GTA V bir hafta boyunca Voidu’da şahane bir indirimle oyuncuların olacak. Benzersiz hikâye anlatma biçimi ve gerçekten yaşıyormuş hissi veren dinamik açık dünyasıyla oyun eleştirmenlerinden ve oyunculardan çok büyük övgü almayı başaran oyun, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip. Açık dünyasında özgürce dolaşıp, canınızın istediğini yapabileceğiniz GTA V’e, 11 Kasım’a kadar sürecek bu şahane kampanya boyunca 109 TL yerine 72 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Kampanya sadece GTA V’le sınırlı değil! GTA Online’da kullanabileceğiniz 1.250.000 GTA dolarını içeren Grand Theft Auto V: Great White Bundle’a da 11 Kasım’a dek 80 TL’den sahip olmak mümkün. Bu harika kampanyadan faydalanmak için https://voidu.com/game/grand-theft-auto-v adresini ziyaret etmeniz yeterli. Üstelik GTA V’i 72 TL’lik fiyatıyla artık mobil ödeme seçeneğini kullanarak da satın alabilirsiniz.

FM 2016 ve FIFA 16 Kampanyası Uzatıldı

GTA V’e yaptığı indirimle yetinmeyen Voidu, 2 Kasım’a kadar sürmesi planlanan Football Manager 2016 ve FIFA 16 indirim kampanyasını da 13 Kasım’a kadar uzattı. Football Manager 2016’yı ön siparişle alan oyuncular oyunun çıkış tarihine kadar sürecek olan Beta sürecine de katılabilecekler. Ayrıca oyunu ön siparişle alan oyuncular, serinin nasıl ortaya çıktığını ve dünyayı nasıl etkilediğini anlatan An Alternative Reality: The Football Manager Documentary adlı belgesele de sahip olacaklar. Football Manager 2016’yı https://voidu.com/game/football-manager-2016 adresi üzerinden yalnızca 75 TL’ye alabilirsiniz.

Bunun yanında, aralarında Türkiye Süper Toto Süper Ligi’nin de olduğu 30’dan fazla lig ve 650’den fazla takıma ev sahipliği yapan FIFA 16, 13 Kasım’a kadar sürecek bu ikinci indirim kampanyasıyla 132 yerine sadece 119 TL’ye oyunseverlerin olacak. FIFA 16’ya yalnızca 119 TL’ye sahip olmak için https://voidu.com/game/fifa-16 adresini ziyaret edin.

Bu harika oyunları ve Voidu kataloğunda yer alan birbirinden eğlenceli yüzlerce oyunu kredi kartınızla, tüm GSM operatörlerinin sunduğu mobil ödeme seçeneğini kullanarak veya isterseniz tutarı TTNET faturanıza ekleyerek Voidu’dan alabilirsiniz. Üstelik Voidu’da şimdi Bonus, World, Axess, Maximum, CardFinans ve Paraf kartlarla taksitli alışveriş imkânı da var.

En yeni oyunlar ve indirimlerden haberdar olmak için Voidu’yu www.voidu.com adresinden veya Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!