-->
Voidu’dan Çılgın Black Friday Kampanyası

Black Friday çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Voidu’da da başladı. Grand Theft Auto V’den Tomb Raider’a, Fifa 16’dan Dragon Age: Inquisition’a kadar 200’den fazla popüler oyunda 4 Aralık’a kadar harika indirimler Voidu’da! Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, Black Friday kampanyası ile oyunseverlerin yüzlerini güldürüyor. Rockstar Games oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler […]

27.11.2015 | ulasufuk

Black Friday çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Voidu’da da başladı. Grand Theft Auto V’den Tomb Raider’a, Fifa 16’dan Dragon Age: Inquisition’a kadar 200’den fazla popüler oyunda 4 Aralık’a kadar harika indirimler Voidu’da!

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu, Black Friday kampanyası ile oyunseverlerin yüzlerini güldürüyor.

Rockstar Games oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

Grand Theft Auto V ve serinin diğer oyunlarının yanında GTA Online’da kullanılabilir GTA dolarları içeren GTA V paketleri %80’e varan indirimlerle Voidu’da! Ayrıca Max Payne, L.A. Noire, Bully ve Midnight Club gibi klasikleşmiş Rockstar oyunları da oyuncuları bekliyor.

Electronic Arts oyunlarında 1 Aralık’a kadar %75’e varan indirimler

Battlefield Hardline’dan Battlefield 4’e, Dragon Age: Inqusition’dan Fifa 16’ya en popüler Electronic Arts oyunlarında tam %75 indirim!

Bethesda oyunlarında 1 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

Fallout New Vegas, Wolfenstein: The New Order, Skyrim ve Elder Scrolls Online: Tamriel Edition gibi popüler Bethesda oyunlarında %80’e varan indirimler!

2K Games oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

Popüler 2K Games oyunları Civilization V, Civilization: Beyond Earth, Bioshock Infinite, Borderlands 2, Evolve, NBA 2K16 ve XCom Enemy Unknown %80’e varan indirimlerle Voidu’da.

Tomb Raider serisinde 30 Kasım’a kadar %75’e varan indirimler

Lara Croft efsanesinin başrolde olduğu aksiyon serisi Tomb Raider 3 TL’den başlayan fiyatlar ve %75’e varan indirimlerle Voidu’da.

Paradox Interactive oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

Black Friday kampanyasında en popüler Paradox Interactive oyunları Cities Skylines, Europa Universalis IV, Magicka 2, Pillars of Eternity ve çok daha fazlası %80’e varan indirimlerle Voidu’da.

Black Friday kampanyasında yer alan tüm indirimlere bu linkten ulaşabilirsiniz: https://voidu.com/indirimdekiler



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!