-->
Türk Yapımı Morphine Dünya ile Aynı Anda Playstore’da

Yerel oyun yapımcılarına destek vermeye devam eden Playstore, Morphine ile oyunculara, 18 yaşındaki bir gencin dramatik hikayesinin heyecanını yaşatıyor Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, oyuncuları alternatif bir bilinçaltı dünyasına ve farklı bir bakış açısına davet eden psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı oyun Morphine’i dünya ile aynı anda satışa sundu. Morphine oyuncuları; hayatı boyunca birileri tarafından […]

17.11.2015 | ulasufuk

Yerel oyun yapımcılarına destek vermeye devam eden Playstore, Morphine ile oyunculara, 18 yaşındaki bir gencin dramatik hikayesinin heyecanını yaşatıyor

Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, oyuncuları alternatif bir bilinçaltı dünyasına ve farklı bir bakış açısına davet eden psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı oyun Morphine’i dünya ile aynı anda satışa sundu.

Morphine oyuncuları; hayatı boyunca birileri tarafından dışlanan, hırpalanan, içine kapanık, kendi ütopyasında yaşayan 18 yaşındaki sorunlu bir lise son sınıf öğrencisinin yaşadığı dramatik olaylara tanıklık ederken, geçmişine doğru da yol alacak.

Hikaye tabanlı, sinematik, gerilim-dram türünde, yaşanmış duygulara dayanarak ortaya çıkan Morphine, FPS (First Person Shooter) yapısına sahip, bağımsız bir video oyunu olarak, oyuncuları empati kurmaya sürükleyecek.

Bağımsız yapımcı Kerim Kumbasar tarafından geliştirilen tamamen Türkçe destekli Morphine, oyunseverlerle 6 TL gibi uygun bir fiyat ile buluşacak.

Morphine ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve oyunu satın almak için http://www.playstore.com/#!/urun/morphine?aff=mrphn5k adresini ziyaret edebilirsiniz.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz