-->
Star Wars Zamanı Geldi! Star Wars Battlefront Tüm Galakside Satışta!

Bugüne Kadarki En Otantik Star Wars Video Oyununda Savaş Fantazilerinizi Gerçeğe Dönüştürün Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu olan DICE ve Lucasfilm Ltd.’den merakla beklenen video oyunu Star Wars™ Battlefront™ geliyor. E3, gamescom, Eurogamer Expo ve Tokyo Game Show’da Şovun En İyisi* seçilen ve tüm dünyada 50’den fazla ödül kazanan Star Wars Battlefront hayranlarının […]

20.11.2015 | ulasufuk

Bugüne Kadarki En Otantik Star Wars Video Oyununda Savaş Fantazilerinizi Gerçeğe Dönüştürün

Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu olan DICE ve Lucasfilm Ltd.’den merakla beklenen video oyunu Star Wars™ Battlefront™ geliyor. E3, gamescom, Eurogamer Expo ve Tokyo Game Show’da Şovun En İyisi* seçilen ve tüm dünyada 50’den fazla ödül kazanan Star Wars Battlefront hayranlarının hep hayalini kurduğu epik Star Wars savaş fantazilerini gerçeğe dönüştürüyor ve oyuncuların kendi anılarını da yaratmalarına olanak sağlıyor. Oyun PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PC için satışta.

Star Wars Battlefront’un, Star Wars™ hayranları tarafından her nesilden Star Wars hayranları için geliştirildiğini dile getiren Kıdemli Yapımcı Sigurlina Ingvarsdottir, “Vizyonumuz hayranlarımıza bu muhteşem evrene sonuna kadar sadık olan bir oyun vermek. Kendilerini etkileyici görseller ve seslerle bu dünyalarda kaybetmelerini sağlamak ve heyecan verici ve eğlenceli bir oynanış sunmak” diye konuştu.

Star Wars Battlefront’ta oyuncular orijinal Star Wars üçlemesinin zaman döneminde Asiler ve İmparatorluk arasında geçen savaşları yaşayacaklar. 40 kişiye kadar devasa çokluoyuncu maçlarından tek başınıza veya arkadaşınızla oynayabileceğiniz heyecanlı Görevlere kadar birbirinden farklı Star Wars deneyimleri yaşayabileceksiniz. Endor’da müthiş hızlarla speeder motorları kullanacak, AT-ST veya At-AT içinde Asileri ezecek, Millennium Falcon ile göklerde süzülecek veya Star Wars evreninin en ikonik Kahramanları veya Kötüleri – Boba Fett, Leia Organa, Luke Skywalker, Darth Vader ve fazlasıyla çokluoyuncu maçlarının baş karakteri olacaksınız.

DICE’a orijinal kaynak materyallere ve yaratım ekiplerimiz benzersiz seviyede erişim sağladık ve onlar da bunun karşılığında orijinal üçlemenin ruhunu ve özünü yakalayan inanılmaz bir iş çıkardıklarını belirten Lucasfilm Dijital Çalışmalar ve Seri Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ada Duan,  “Kasım ayında çıkacak Star Wars Battlefront ve bir ay içinde vizyona girecek Star Wars™: The Force Awakens sayesinde bir Star Wars hayranı olmak için daha iyi bir zaman olamazdı” dedi.

Star Wars Battlefront ön siparişi veren oyuncular 1 Aralık 2015’ten başlayarak Yeni Cumhuriyetin uzak bir çöl gezegeninde İmparatorluk retçileri ile yüzleştikleri Jakku Savaşını tecrübe edecek ilk oyuncular olacaklar. Endor Savaşındaki Asi zaferinin devamında geçen savaşta oyuncular Star Wars™: The Force Awakens™‘da Jakku’nun devasa, savaşların yıprattığı ortamını ortaya çıkaran olayları tecrübe edecekler. Diğer oyuncular da bu içeriğe ücretsiz** olarak 8 Aralık 2015’te kavuşacaklar.

Star Wars Battlefront deneyimlerini geliştirmek isteyen oyuncular bunu Star Wars Battlefront Companion uygulaması ile yapabilecekler. Web ve App StoreSM ve Google Play™ mağazalarından temin edilebilecek Star Wars Battlefront Companion taktik ve kart tabanlı Base Command oyunu ile oyuncuların Star Wars Battlefront’ta kullanabilecekleri oyun içi krediler kazanmalarını sağlayacak. Companion uygulaması ile arkadaşlarınıza bağlanabilecek, kariyerinizi takip edebileceksiniz. Star Wars Battlefront Companion uygulamasını www.StarWarsBattlefront.com/Career adresinden, App Store ve Google Play mağazasından indirebilirsiniz.

Star Wars Battlefront PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PC için kutulu olarak satışta. Oyun hakkında daha fazla bilgi için www.StarWarsBattlefront.com adresini ziyaret edin. Facebook®, Twitter®, ve Instagram® üzerinden Star Wars Battlefront sohbetlerine katılabilirsiniz.
* STAR WARS BATTLEFRONT ‘IGN.COM’DAN E3’ÜN EN İYİSİ, GAMESCOM AWARDS 2015’TEN BEST OF GAMESCOM, TOKYO GAME SHOW’DAN “FUTURE AWARD” VE EUROGAMER EXPO’DAN “EGX 2015 GAME OF THE SHOW” ÖDÜLLERİ KAZANMIŞTIR.

**İLGİLİ PLATFORMDA STAR WARS BATTLEFRONT GEREKTİRİR (AYRI SATILIR).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!