-->
Star Wars Hayranlarına Özel İndirim…

Serinin son filmi sinemalara gelmeden Star Wars severlere özel sayfa hazırlayan kliksa.com, seriye özel ürünlerde %40’a varan indirim olanağı da sunuyor. Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, “varsa yoksa Star Wars” diyen online alışveriş severleri hayranı oldukları serinin oyuncukları, kostümleri ve oyunlarıyla buluşturuyor. Yıldız Savaşları ya da tüm dünyada bilinen adıyla Star Wars serisinin hayranlarına […]

24.11.2015 | ulasufuk

Serinin son filmi sinemalara gelmeden Star Wars severlere özel sayfa hazırlayan kliksa.com, seriye özel ürünlerde %40’a varan indirim olanağı da sunuyor.

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, “varsa yoksa Star Wars” diyen online alışveriş severleri hayranı oldukları serinin oyuncukları, kostümleri ve oyunlarıyla buluşturuyor. Yıldız Savaşları ya da tüm dünyada bilinen adıyla Star Wars serisinin hayranlarına özel sayfa hazırlayan kliksa.com, serinin son filmi sinemalara gelmeden ünlü yapıma ait birbirinden ilginç üründe %40’a varan indirim olanağı da sunuyor. Sayfaya http://www.kliksa.com/star-wars linki üzerinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!