-->
Star Wars Bladebuilders Sistemi İle Kendi Işın Kılıcını Kenin Oluştur!

Herkesin merakla beklediği “Star Wars: Güç Uyanıyor” filminin ürünleri raflardaki yerini aldı. Sadece çocukların değil aynı zamanda büyüklerin de tutkunu olduğu efsanevi Star Wars ışın kılıçları, yeni özellikleri ve sunduğu yeni oyun deneyimi ile hayranlarını bekliyor. Dünya çapında her yaştan hayran kitlesi tarafından merakla beklenen ve Türkiye’de 17 Aralık’ta vizyona girecek olan “Star War: Güç […]

16.11.2015 | ulasufuk

Herkesin merakla beklediği “Star Wars: Güç Uyanıyor” filminin ürünleri raflardaki yerini aldı. Sadece çocukların değil aynı zamanda büyüklerin de tutkunu olduğu efsanevi Star Wars ışın kılıçları, yeni özellikleri ve sunduğu yeni oyun deneyimi ile
hayranlarını bekliyor.

Dünya çapında her yaştan hayran kitlesi tarafından merakla beklenen ve Türkiye’de 17 Aralık’ta vizyona girecek olan “Star War: Güç Uyanıyor” filmi için geri sayım devam ediyor. Büyük küçük herkesin hayranı olduğu Star Wars filminde Jedi ve Sith’lerin yanlarından ayırmadıkları ve efsane haline gelen ışın kılıçları Bladebuilders sistemiyle yeni bir boyut kazanıyor. Artık çocuklar en ünlü Star Wars kahramanlarının ışın kılıçlarını özel bağlantı parçaları ile farklı şekillerde tasarlayarak kendi özel ışın kılıcını oluşturabiliyor.

Bladebuilders Sistemi ile “Star Wars: Güç Uyanıyor” filmi yeniden yaşanıyor!
Bladebuilders sistemi efsanevi Star Wars ışın kılıçlarına yeni bir boyut katarken, kişiselleştirme özelliği ile yeni bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor. Farklı parçalarla farklı şekillerde oluşturabilen ışın kılıçları ışık ve ses efektleriyle film sahnelerini yeniden yaşatıyor.

Bladebuilders Elektronik Işın Kılıcı Seti ile Daha Büyük Bir Güce Hükmet!
Bladebuilders Elektronik Işın Kılıcı Seti serinin en dikkat çeken ürünlerinden. En çok parçaya sahip bu set, 100’den fazla ışın kılıcı kombinasyonu ile çocuklara hayallerindeki ışın kılıcını yapma fırsatı sunuyor. Sette elektronik açılır kapanır ışın kılıcı, 2 küçük ışın kılıcı ve birden çok bağlantı parçası bulunuyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı: 179,90 TL*

Bladebuilders Kylo Ren Elektronik Işın Kılıcı ile Kahramanlık Efsaneni Yaz
Elektronik Kylo Ren Işın Kılıcı ile çocuklar hayal güçlerini kullanarak birçok kombinasyon yapabiliyor. Teleskobik kılıcı tek bir bilek hareketiyle açılıp ve kapanabiliyor. Bladebuilders sistemindeki tüm parçalarla uyumlu olan Kylo Ren Elektronik Işın Kılıcı, ışık ve ses efektleriyle inanılmaz bir oyun deneyimi sunuyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 119,90 TL*

* Burada önerilen perakende fiyatlar tavsiye niteliğindedir. Perakende satış fiyatlarının satıcı tarafından belirlenmesi gerekir. Hasbro, fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tipografik ve baskıdan kaynaklanan hatalardan Hasbro Türkiye sorumlu tutulamaz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!