-->
Shards of War’a Dereceli Oyun Modu Geliyor

Bonus puanlara sahip bu eğlenceli lig sisteminde oyuncuları nefes kesen karşılaşmalar bekliyor. Bigpoint, bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’a Dereceli Oyun Modu’nun geldiğini duyurdu. Oyunculardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan Dereceli Oyunlar, 24 Kasım tarihinde aktif olacak ve beraberinde sıralı seçim sistemini de getirecek. İlk aşamada, yerleştirme karşılaşmalarında yer alacak oyuncular, akabinde […]

20.11.2015 | ulasufuk

Bonus puanlara sahip bu eğlenceli lig sisteminde oyuncuları nefes kesen karşılaşmalar bekliyor.

Bigpoint, bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’a Dereceli Oyun Modu’nun geldiğini duyurdu. Oyunculardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan Dereceli Oyunlar, 24 Kasım tarihinde aktif olacak ve beraberinde sıralı seçim sistemini de getirecek.

İlk aşamada, yerleştirme karşılaşmalarında yer alacak oyuncular, akabinde beceri seviyelerine uygun liglere dağıtılacaklar. Her lig en fazla 100 oyuncu bulunduracak ve her oyuncunun sıralamadaki yeri lig sistemiyle gösterilecek. Oyuncular, Bronzdan Elmasa kadar yükselen liglerde kendi puanlarını ve mevcut sıralarını görebilecekler.

Dereceli Oyun Modu’nda Shards of War oyuncuları, bundan böyle istedikleri haritayı oylama ile seçebilecek, daha taktiksel sentinel seçimleri yapabilecek ve rakip takımda olmasını istemedikleri sentinelleri banlayabilecekler.

Dereceli oyunlarda yer almak istiyorsanız, bazı koşullara uymanız gerekiyor. Öncelikle 30. seviye ve 10’dan fazla açık/mevcut sentinele sahip olmalısınız. Dereceli oyunlara katılmak içinse oynamak istediğiniz dereceli oyun modunu seçmeli ve sıraya girmelisiniz. Dereceli oyunlarda yerini almadan önce de eşleştirme puanı (MMR) ve lig sırasını belirleyecek olan en az 10 maç yapmış olmalısınız.

Elbette turnuvaların sonunda, kazananları birbirinden cazip hediyelerin beklediğini söylememize gerek yok.

Tüm bu yenilikler ve iyileştirmeleri denemek ve heyecan dolu maçlarda yer almak için hemen şimdi http://tr.shardsofwar.com/ adresine gidin ve Shards of War’a üye olun.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!