-->
Shards of War Sentinelleri İki Yeni Skinle Karşınızda

Bile ve Calibre, yeni skinleri ile daha da göz alıcı! Bigpoint bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’ın popüler sentinelleri Bile ve Calibre için iki yeni skin geldiğini duyurdu. Skinlerin ilki olan “Derin Uzay Kini”, oyuna en derin kâbuslarınızdan fırlayıp gelmiş gibi duran Bile’a ait. Büründüğü kan lekeleriyle kaplı tulumu, parçalanmış kaskı […]

05.11.2015 | ulasufuk

Bile ve Calibre, yeni skinleri ile daha da göz alıcı!

Bigpoint bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’ın popüler sentinelleri Bile ve Calibre için iki yeni skin geldiğini duyurdu.

Skinlerin ilki olan “Derin Uzay Kini”, oyuna en derin kâbuslarınızdan fırlayıp gelmiş gibi duran Bile’a ait. Büründüğü kan lekeleriyle kaplı tulumu, parçalanmış kaskı ve eskisinden daha da ölümcül görünen orağıyla Bile, uzayın sessizliğinde hiç olmadığı kadar ürkütücü ve bir o kadar da kana susamış görünmekte.

İkinci skin “Komando Kapasitesi” ise oyunun silah uzmanı Calibre’ye ait. Calibre, baştan aşağı kırmızılara büründüğü bu skininde özel gözlüğü, şapkası, metalik el ve bacak zırhlarıyla hiç olmadığı kadar gözüpek görünüyor.

Sentinelleri ve yeni skinlerini denemek için hemen şimdi http://tr.shardsofwar.com/ adresine gidin ve Shards of War’a üye olun.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.