-->
Seven Knights ve Blade Waltz İçin Özel Kampanyalarla Dolu Devasa Bir Güncelleme Geliyor

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Netmarble Games Şirketi bugün Seven Knights ve Blade Waltz oyunları için hazırladığı özel etkinlikleri duyurdu. Seven Knights, hayranlarına yeni ve birden fazla oyuncu ile oynanabilen “Kem Göz” yağma modunun yanında tematik kıyafetler ve eşsiz güçlendirme kazanma şansı gibi özel dükkân fırsatları sunuyor. Benzer şekilde, Blade Waltz hayranları […]

24.11.2015 | ulasufuk

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Netmarble Games Şirketi bugün Seven Knights ve Blade Waltz oyunları için hazırladığı özel etkinlikleri duyurdu. Seven Knights, hayranlarına yeni ve birden fazla oyuncu ile oynanabilen “Kem Göz” yağma modunun yanında tematik kıyafetler ve eşsiz güçlendirme kazanma şansı gibi özel dükkân fırsatları sunuyor. Benzer şekilde, Blade Waltz hayranları da yeni kıyafetler satın alma, Bölüm 3 ve Bölüm 4 Ekipman Bileti Satışları ve tüm satın alımları için bonus ödüller kazanma fırsatı yakalayacak.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Hayranların Seven Knights ve Blade Waltz‘a gelecek güncellemeler için heyecanlı olduğunu umuyoruz. Bu özel bonus kampanyalar, oyunculara daha eğlenceli ve daha değerli bir oynanışın yanı sıra, macera ve yağma modunda da arkadaşlarla keşfedilecek daha fazla içerik sunuyor” dedi.

Baş döndüren 3D görselleri ve canlı RPG savaşlarıyla Seven Knights, oyuncuları 230’dan fazla kahramanı toplamaya ve yükseltmeye, kişiselleştirilmiş bir takımla savaşlara katılmaya ve farklı zorluklarda dinamik oyun modlarını keşfetmeye davet ediyor. Daha fazla bilgi için http://sevenknights.netmarble.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Seven Knights

Süre: 19 Kasım -3 Aralık

Yağma modu güncellemesi: “Kem Göz”, oyuncuları devasa bir ejderha olan yeni baş düşman ile savaşmaya ve bu düşmanı yok etmeye çağırıyor. Yeni yağma bölgesini macera zindanlarında oynarken keşfedebilir ve en fazla 20 arkadaşınızla ejderhaya karşı savaşabilirsiniz. Saldırı sonrası elde edilen herhangi bir ödül ve malzeme Efsanevi Ejderha Ekipmanı üretmek için kullanılabilir.

Özel paket fırsatları: Her birinde Yakut ve Kahraman Çağırma Bileti gibi eşyaların olduğu üç özel paket satışa sunuluyor.

Özel sınırlı süreli eşya: İçerisinden 775 Yakut, 50 Kupa ve 30 güne kadar kullanılabilecek çeşitli güçlendirmeler çıkan May’in Şans Sandığı 12,99₺ fiyatıyla satışta.

Eğlenceyi ikiye katla: Oyuncular dükkândan ilk kez Yakut satın aldığında, iki katı Yakut sahibi olacak. Daha da iyisi, oyuncular dükkândan ilk kez Altın satın aldığında iki katı Altın sahibi olacak.

Yeni kıyafetler: Tarihi temalı yedi yeni karakter kıyafeti de mağazada yerini aldı.

Özel Biletler: Seven Knights, oyuncunun serbestçe belirli seviyede karakterlerden birini seçebileceği biletler hediye ediyor: bir oyuncuya 6-yıldızlı karakter bileti ve on oyuncuya 4 yıldızlı karakter bileti.

Oyuncuları Elems dünyasına götüren Blade Waltz, oyunculara şimdiye kadar mobil cihazlarda eşi benzeri görülmemiş bir aksiyon RPG deneyimi yaşatmak için nefes kesici görsel grafikleri sürükleyici bir hikaye ile bir araya getiriyor. Oyuncular bilim-kurgu, fantezi ve anime gibi farklı temalara dayalı çeşitli 3D kıyafetler seçerken, karakterlerin kıyafetlerini de kişiselleştirebilecek. Blade Waltz çarpıcı karakterleri ve PvP, Baş Düşman Yağması, Malzeme Zindanları, Takım Savaşları gibi zorlu modlarıyla dur durak bilmeyen bir aksiyon vaat ediyor. Daha fazla bilgi için http://bw.netmarble.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Blade Waltz

Süre: 27 Kasım – 30 Kasım

Sınırlı sayıda eşyalar: Yeni eşyalar arasında Starfell için Kartal Üniforması ve bir Geniş kılıç, Ellie için bir Beyaz Kanatlı Üniforma ve Tabanca ve Gordon için de bir Çelik Kalp Üniforması ve Gürz bulunuyor.

Ekipman Bileti satışı: Yeni Bölüm 3 & Bölüm 4 Ekipman Biletlerini silah/zırh ya da sınıf türüne bakmaksızın satın alın.

BÖLÜM 3, “Muhafız Buz Seti” Ekipmanları

Muhafız silah seti: Muhafızın Buz Kılıcı, Muhafızın Buz Tabancası, Muhafızın Buz Gürzü

Muhafız zırh seti: Muhafızın Buz Zırhı, Muhafızın Buz Eldivenleri, Muhafızın Buz Botları, Muhafızın Buz Miğferi

BÖLÜM 3, “Muhafızın Ateş seti” Ekipmanları (yalnızca Efsanevi)

Efsanevi silah seti: Muhafızın Ateş Kılıcı, Muhafızın Ateş Tabancası, Muhafızın Ateş Gürzü

Efsanevi zırh seti: Muhafızın Ateş Zırhı, Muhafızın Ateş Eldivenleri, Muhafızın Ateş Botları, Muhafızın Ateş Miğferi

Bölüm 4, “Lucis Seti” Ekipmanları:

Lucis silah seti: Lucis Kılıcı, Lucis Tabancası, Lucis Çekici

Lucis zırh seti: Lucis Zırhı, Lucis Eldiveni, Lucis Botu, Lucis Miğferi

Bölüm 4, “Asil Luan Seti” Ekipmanları (yalnızca Efsanevi):

Efsanevi silah seti: Asil Luan’ın Kılıcı, Asil Luan’ın Tabancası, Asil Luan’ın Tokmağı

Efsanevi zırh seti: Asil Luan’ın Zırhı, Asil Luan’ın Eldiveni, Asil Luan’ın Botları, Asil Luan’ın Başlığı

Seven Knights Netmarble Games’in bir alt kuruluşu olan Netmarble Nexus tarafından ve Blade Waltz ise Polygon Games Co.Ltd. tarafından geliştirilmiştir.

Her iki mobil oyun da, App Store ve Google Play platformlarında oyun içi satın alma seçeneğiyle ücretsiz olarak indirebilir.

Seven Knights

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details

id=com.netmarble.sknightsgb&hl=en

Blade Waltz

App Store: https://itunes.apple.com/app/blade-waltz/id982428315

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mist



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!