-->
Radore’den Star Wars’un Yenilmez Karakteri Boba Fett’li Yeni Tanıtım Filmi

Türkiye’nin önde gelen veri merkezi Radore, takipçilerini yeni tanıtım filmi ile buluşturdu. Radore’yi Star Wars’un ana karakterlerinden biri olan Boba Fett’in gözünden anlatan ve “Uptime” vurgusunun yapıldığı tanıtım filmi, 20 günde 16 bini aşkın izlenme sayısına ulaştı. Üzerindeki özel zırhıyla korku salan, güçlü ve yenilmez bir imaja sahip Boba Fett, Radore’nin tanıtım filminde hayat buldu. […]

10.11.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin önde gelen veri merkezi Radore, takipçilerini yeni tanıtım filmi ile buluşturdu. Radore’yi Star Wars’un ana karakterlerinden biri olan Boba Fett’in gözünden anlatan ve “Uptime” vurgusunun yapıldığı tanıtım filmi, 20 günde 16 bini aşkın izlenme sayısına ulaştı.

Üzerindeki özel zırhıyla korku salan, güçlü ve yenilmez bir imaja sahip Boba Fett, Radore’nin tanıtım filminde hayat buldu. Boba Fett filmde veri merkezine ait tüm bileşenlerin kesintisiz ve güvenli şekilde çalıştığını kontrol etmesiyle dikkat çekiyor.

Radore Pazarlama Direktörü Görkem Öztürk, filmle ilgili yaptığı açıklamada; “Bir veri merkezinin olmazsa olmazı, bizim de en hassas olduğumuz ve üzerinde titizlikle durduğumuz öncelikli konu başlığı güvenlik. Kartlı, parmak izi okuyuculu ve şifreli güvenlik donanımlarına ve kilitli kafes sistemlerine sahip olmamızın yanı sıra dijital ve fiziksel olarak 7 gün 24 saat izlenen bir bina içinde hizmet veriyoruz. 10 yılı aşkın tecrübemiz ve tam yedekli altyapımızla müşterilerimize yüzde 99,99 oranında “uptime” garantisi sunuyoruz. Temsili olarak galaksinin yenilmezi Boba Fett karakteri aracılığıyla, bu filmde Radore’nin güvenilir bir veri merkezi olduğunu aktarmaya çalıştık” dedi.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz