-->
Radore Başarısını 3 Sertifika İle Taçlandırdı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, sektördeki en önemli 3 sertifikayı bünyesine kazandırdı. ISO 9001 ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği belgelerinin sahibi olan Radore, Kart sahibi verilerinin güvenliğini sağlayan PCI DSS (Ödeme Kartı Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı) sertifikasını da almaya hak kazandı. Kurulduğu günden bu yana hızlı büyümesini sürdüren Radore, yüksek hizmet standartlarıyla müşterilerinin […]

23.11.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, sektördeki en önemli 3 sertifikayı bünyesine kazandırdı. ISO 9001 ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği belgelerinin sahibi olan Radore, Kart sahibi verilerinin güvenliğini sağlayan PCI DSS (Ödeme Kartı Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı) sertifikasını da almaya hak kazandı.

Kurulduğu günden bu yana hızlı büyümesini sürdüren Radore, yüksek hizmet standartlarıyla müşterilerinin beklentilerini tam ve güvenilir şekilde karşılamaya devam ediyor. E-ticaret, otomotiv, online oyun, medya, bilgi teknolojileri, sağlık ve yazılım sektörlerinden yaklaşık 2,500’e yakın müşterisine kesintisiz hizmet sunan Radore, başarısını aldığı sertifikalarla taçlandırdı.

Kuruluşların tasarım aşamasından başlayarak üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar müşteri ihtiyaç ve beklentilerini kapsayan ve sürekli iyileşmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sistemi ISO 90001 sertifikasına 2015 yılında sahip olan Radore, aynı yıl bilginin korunmasına yönelik en önemli sertifikalardan biri olan ISO 27001’i de bünyesine kattı.

Radore kazandığı başarılarının ardından aldığı sertifikalara bu yıl son olarak, kart sahibi verilerinin güvenliğini sağlayan PCI DSS (Ödeme Kartı Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı) sertifikasını da ekledi. Şehrin merkezinde yer alan konumu, 10 yılı aşkın tecrübesi ve kesintisiz internet erişim hizmetiyle alanında fark yaratan Radore, önümüzdeki yıllarda da başarısını sürdürmeyi hedefliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!