-->
Netmarble’ın Mobil Puzzle Oyunu “Puzzle Pet Party” Geliyor

−Değiştirme, Eşleştirme ve Puzzle’lara Dokunup Temizleyerek Yavru Hayvanları Kurtarmak İçin Tasarlanmış Bir Puzzle Oyunu −Tek Seferde Üçten Fazla Aynı Renkli Bloğu Toplayarak ve Patlatarak Stratejik Oyunun Eğlencesini Yaşayın −Sevimli Yavru Hayvan Karakterleri ve Grafikleri ile Birlikte −Bu Ay Google Play ve AppStore’da Netmarble Games, FunnyG Co.Ltd. tarafından geliştirilen en yeni mobil puzzle oyunu Puzzle Pet […]

11.11.2015 | ulasufuk

Değiştirme, Eşleştirme ve Puzzle’lara Dokunup Temizleyerek Yavru Hayvanları Kurtarmak İçin Tasarlanmış Bir Puzzle Oyunu

Tek Seferde Üçten Fazla Aynı Renkli Bloğu Toplayarak ve Patlatarak Stratejik Oyunun Eğlencesini Yaşayın

Sevimli Yavru Hayvan Karakterleri ve Grafikleri ile Birlikte

Bu Ay Google Play ve AppStore’da

Netmarble Games, FunnyG Co.Ltd. tarafından geliştirilen en yeni mobil puzzle oyunu Puzzle Pet Party’nin adını ve tanıtım fragmanını bugün yayınladı ve Netmarble’ın bu ay içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Puzzle Pet Party en az üç adet aynı renk bloğu eşleştirerek hareket ettirebildiğiniz, toplayabildiğiniz ve temizleyebildiğiniz alışılmış tarzda bir puzzle oyunu. Uzaylılar tarafından kaçırılan evcil yavru hayvanları kurtarmak üzerine bir hikayesi bulunan oyunun; su samuru, ayı ve geyikten uzaylılara kadar uzanan sevimli bir karakter yelpazesi bulunmaktadır.

130’dan fazla seviyeyle, Puzzle Pet Party oynaması kolay bir oyundur ancak yine de ‘’canavarlarla savaşma’’ ve ‘’hayvanları kurtarma’’ gibi çeşitli görevler yapmanın muhteşem zevkini sunabilmektedir. Tek seferde olabildiğince puzzle toplayıp temizlemek için tasarlanan oyun, oyuncuların günümüz puzzle oyunları türüne yeni olan patlatma ve stratejik oynanış hislerinin zevkini bir arada yaşamalarına olanak sağlamaktadır.

Bunun yanında, Puzzle Pet Party birçok sosyal ağ özellikleriyle doludur; örneğin, kalp alıp verme, oynama süresini uzatan eşyalar veya arkadaşlarla rekabet.

Netmarble, Puzzle Pet Party oyununu içlerinde Kore, Japonya, Tayvan, Türkiye ve Hong Kong’un da bulunduğu 78 ülkede bu ay Google Play ve AppStore yoluyla piyasaya sürmeyi planlamaktadır. Büyük çıkıştan önce, şirket kilit karakterleri, hikayeyi ve bazı oyun ipuçlarını tanıttığı bir fragman yayınlamıştır.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee; ‘’Netmarble, dünyadaki oyuncuların birlikte eğlenebileceği bir puzzle oyunu geliştirmek, stratejik oyun zevkini artırmak, farklı ve ilgi çekici karakterler oluşturmak için çaba sarf etmiştir. Günümüz tipik puzzle oyunlarından fazlasını arayan oyuncular, Puzzle Pet Party’yi oynayarak çok daha fazla zevk alacaklar’’ açıklamasında bulundu.

Mobil puzzle oyunu Puzzle Pet Party hakkında daha fazla bilgi resmi Facebook sayfasında: (http://www.facebook.com/puzzlepetparty).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!