-->
Mobil Puzzle Oyunu “Puzzle Pet Party” Ön Kayıt Almaya Başladı

−Blokları toplama ve temizleme keyfini yaşayacağınız puzzle oyunu… −Ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, oyun içi ürün kazanacak −Google Play ve App Store’da Aralık ayında sunulacak Netmarble Games (“Netmarble”, CEO Youngsig Kwon) piyasaya çıkmaya hazırlanan mobil puzzle oyunu “Puzzle Pet Party”‘nin önümüzdeki ay planlanan resmi lansman gününe kadar Google Play’dan ön kayıt alacak. FunnyG Co.Ltd. tarafından […]

24.11.2015 | ulasufuk

Blokları toplama ve temizleme keyfini yaşayacağınız puzzle oyunu…

Ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, oyun içi ürün kazanacak

Google Play ve App Store’da Aralık ayında sunulacak

Netmarble Games (“Netmarble”, CEO Youngsig Kwon) piyasaya çıkmaya hazırlanan mobil puzzle oyunu “Puzzle Pet Party”‘nin önümüzdeki ay planlanan resmi lansman gününe kadar Google Play’dan ön kayıt alacak.

FunnyG Co.Ltd. tarafından geliştirilen Android ve iOS’da yayınlanacak olan Puzzle Pet Party, en az üç adet aynı renk bloğu eşleştirerek ve onları temizleyerek şirin yavru hayvan karakterleri kurtardığınız bir oyundur. Oyuncuları stratejik düşünmeye iten oyunda, birbirine benzeyen en çok bloğu toplama ve bunu da en az hareket sayısı harcayarak yapma gibi taktikler geliştirmek mümkün.

130’dan fazla seviye ve canavarlarla savaşma, hayvanları kurtarma ve blokların yüzde 97’sini temizleme gibi çeşitli görevler sayesinde oyuncular oyunun her anından keyif alabilecek. Toplanan bloklarla canavarlara vurma ve savaşma görevleri, stratejik oynanışa dayanan eşsiz vuruş ve eğlence anlayışını sunacak.

Ön kayıt olmak isteyen oyuncular, Google Play’de Puzzle Pet Party’yi aratabilir ve ön kayıt tuşuna tıklayarak kayıt olabilirler. Tüm ön kayıtlı oyuncular, oyunun resmi lansmanı yapıldığında 5.000 oyun içi para kazanacak ve oyunun gelecekteki hizmetleri ile ilgili bildirimler alacaklar.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Puzzle Pet Party, günümüzde puzzle oyun türünün en gelişmiş versiyonudur ve tüm nesil ve cinsiyetlerdeki oyuncuları eğlendirmeyi amaçlamaktadır. Ön kayıt etkinliği ile birlikte Netmarble, tüm puzzle türünü değiştirecek Puzzle Pet Party için elinden gelen tüm hazırlıkları yapmaktadır.” açıklamasında bulundu.

Tüm dünya çapındaki oyuncuları eğlendirmeyi hedefleyen Puzzle Pet Party, Kore; Japonya, Tayvan, Türkiye ve Hong Kong dâhil 42 ülkede hem Google Play hem de AppStore üzerinden yayınlanacak.

Mobil puzzle oyunu Puzzle Pet Party hakkında daha fazla bilgi almak için resmi Facebook sayfasını ziyaret ediniz (http://www.facebook.com/puzzlepetparty).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!