-->
MARVEL Future Fight, Cadılar Bayramı Temalı Güncellemesinde Ürkütücü Yeni Özelliklerle Dolu

Netmarble’ın Fenomen Olmuş Mobil Aksiyon RPG’sinde Ürkütücü Yeni İçeriklere Hazır Olun SEUL, Kore (29 Ekim 2015) – Lider Kore oyun şirketi Netmarble’ın fenomen haline gelmiş Mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight, korkutucu yepyeni karakterler, yeni ürkütücü kostümler ve daha birçok şeyi içeren yeni güncellemesini yayınladı. MARVEL Future Fight’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan Agents of S.H.I.E.L.D. güncellemesinin […]

01.11.2015 | ulasufuk

Netmarble’ın Fenomen Olmuş Mobil Aksiyon RPG’sinde Ürkütücü Yeni İçeriklere Hazır Olun

SEUL, Kore (29 Ekim 2015) – Lider Kore oyun şirketi Netmarble’ın fenomen haline gelmiş Mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight, korkutucu yepyeni karakterler, yeni ürkütücü kostümler ve daha birçok şeyi içeren yeni güncellemesini yayınladı.

MARVEL Future Fight’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan Agents of S.H.I.E.L.D. güncellemesinin ardından şimdi de Mükemmel Cadılar Bayramı isimli güncelleme, Lash, Savaş Kurdu ve Elsa Bloodstone gibi yepyeni karakterleri tam da Cadılar Bayramı’na yetiştiriyor. Bu ürkütücü karakterlerin yanında altı karakter de yeni kostümlere kavuşuyor. Bu kostümler Blade, Ghost Rider, Punisher, Black Cat, SPIDOC ve Lash’in Agents of S.H.I.E.L.D. varyant kostümü.

Cadılar Bayramı yaklaştıkça oyuncular oyunun içinde gayet uygun bir etkinlik bölümü ile karşılaşacaklar. MARVEL Future Fight hikaye görevlerinde Cadılar Bayramı’na özel dekorasyonlar olmasının yanı sıra Venom ve Green Goblin gibi baş düşmanlar tüm evrene korku salacak. Ayrıca PunisherBlack Bolt ve Thor gibi Süper Kahramanlar, bu yepyeni tehditlere karşı altı yıldızlı yetenek setlerini kullanabilecekler.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, yaptığı açıklamada “MARVEL Future Fight hayranlarının Cadılar Bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz ilk dönemsel güncellememizi beğeneceklerini umuyorum. Marvel evreni ürkütücü kötü adamlarla doluyken oyunun bu güncellemeyle korkutucu bir hal alacağını söylemek yanlış olmaz. Amacımız oyunumuzu yepyeni içeriklerle sürekli güncellemek ve hayranların Süper Kahraman maceraları için hep bizimle olmalarını sağlamak” dedi.

Mükemmel Cadılar Bayramı güncellemesinde bulunan yenlikler şöyle:

  • Yeni Karakterler: Korku dolu anlar yaşatacak üç yeni karakter; Lash, Werewolf, Elsa Bloodstone
  • Yeni Kostümler: Altı karakter, klasik ve modern kostümlerden bir seçkiye sahip oluyor. Bunlar; Lash, Blade (Klasik 70’ler), Ghost Rider, Punisher (Noir), Black Cat (Claws) ve M.O.D.O.K. SPIDOC kostümü!
  • Yeni Altı Yıldız Yetenek Seti / Gelişmiş Karakter Dengesi: Üç Süper Kahraman (Punisher, Black Bolt ve Thor) yeni altı yıldız yetenek setlerini alıyor. Ayrıca iki öğretici karakteri de altı yıldızlık yetenek geliştirmelerini alıyor – Thor ve Black Bolt
  • Yeni Etkinlik Bölümü: Venom ve Green Goblin gibi düşmanlara karşı mücadele edilen Cadılar Bayramı temalı etkinlik bölümleri
  • Yeni ittifak Savaşı: Haftalık ittifak savaşları artık günlük
  • Çeşitli Geliştirmeler ve Hata Giderimleri

Ünlü çizgi roman yazarı Peter David MARVEL Future Fight’ın yaratıcılarından biri ve aralarında Ant-Man, Iron Man, Thor, Örümcek Adam, Daredevil and Galaksinin Koruyucuları ile Gizli Savaş kahramanları da bulunan 62 oynanabilir karaktere sahip MARVEL Future Fight’ın yaratıcılarından biri de ünlü çizgi roman yazarı Peter David.

Oyuncular Doktor Ahtapot ve Ultron gibi kötü adamlarla savaşmak için kendi kahraman takımlarını oluştururken muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarabilir. MARVEL Future Fight ayrıca oyuncuların birlikte oynayabileceği aksiyon dolu bir ortam sunmaktadır.

İlk olarak Nisan’da 149 ülkede çıkan MARVEL Future Fight aralarında Kore, Tayvan, ABD ve İngiltere’nin de olduğu 118 ülkede ilk 10’a girerken, ilk beş ayında da 28 milyon indirmeye ulaştı. MARVEL Future Fight hem App Store hem Google Play mağazalarında dünya çapındaki listelerde zirvedeki yerini koruyarak Mayıs 2015’te 6 numaraya yerleşti*. MARVEL Future Fight iPhone oyun sıralamalarına egemen olurken, ABD, Güney Kore ve Fransa’nın da dahil olduğu 40’ın üzerinde ülkede günlük indirmelerde 1 numaraya ulaştı.

*Kaynak: Mayis 2015 AppAnnie Raporu

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store℠ ve Google Play™ üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight hakkında daha fazla bilgi için: http://marvelfuturefight.netmarble.com



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!