-->
Liderlik Panosu Karşılaşmalarında Son Dönemece Girildi

Birbirinden cazip ödülleri kazanma şansı için son gün 15 Kasım Pazar! Bigpoint, yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’ın Liderlik Panosu Karşılaşmalarında son dönemece girildiğini duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda, birçok oyuncu birbirinden cazip ödülleri kazanmak için liderlik panolarında yarışarak sıralama mücadelesi verdiler. Yapılan son duyuruya göre Liderlik Panoları, 15 Kasım Pazar günü 23.59’da CET (UTC+1) […]

06.11.2015 | ulasufuk

Birbirinden cazip ödülleri kazanma şansı için son gün 15 Kasım Pazar!

Bigpoint, yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’ın Liderlik Panosu Karşılaşmalarında son dönemece girildiğini duyurdu. Geçtiğimiz haftalarda, birçok oyuncu birbirinden cazip ödülleri kazanmak için liderlik panolarında yarışarak sıralama mücadelesi verdiler. Yapılan son duyuruya göre Liderlik Panoları, 15 Kasım Pazar günü 23.59’da CET (UTC+1) kapatılacak.

Her ne kadar oyuncular bir sonraki sabaha kadar liderlik panosu karşılaşmalarında oynayabilecekse de o maçlar ödül sıralamasında değerlendirmeye alınmayacak.

Bu kıran kırana mücadelenin sonunda ilk 50’ye giren oyunculara verilecek ödüllere bakacak olursak, şampiyona 1000 TL olmak üzere ilk 10’daki oyuncuları 950 TL ile 500 TL arasında değişen para ödülleri beklemekte. Sıralamada 11 ile 50 arasında yer alacak yetenekli muhafızlar ise ASUS’un Republic of Gamers serisinde yer alan birbirinden değerli oyuncu ekipmanları kazanacak.

Daha önce Bigpoint, Liderlik Panolarının kapanmasıyla Dereceli Oyun sisteminin başlayacağını duyurmuştu. Bu konuda detaylı bilgileri de önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Liderlik panosu karşılaşmalarında şansınızı denemek ve büyük ödüllerden birini kapma fırsatı elde etmek için hemen şimdi http://tr.shardsofwar.com/ adresine gidin ve Shards of War’a üye olun.

1446797189_liderlik_panolar_____d__ller



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.