-->
Halo 5: Guardians ve Xbox One Philips TV ile Bir Araya Geldi Oyun Deneyimi Ambilight Sayesinde En Üst Seviyeye Çıktı

Philips TV, Microsoft Xbox ve 343 Industries; Avrupa’nın en iyi beş “Halo 5: Guardians” takımına 343 Industries Pro Team’e karşı savaşta kendilerini ispatlama ve En Büyük “Halo 5” kahramanlarının kim olduğunu açıklığa kavuşturma şansını vermek üzere bir araya geldiler. Son iki haftadır ESL tarafından tüm dört kişilik takımların katılımına açık olarak düzenlenen elemeli turnuvada yarışan […]

18.11.2015 | ulasufuk

Philips TV, Microsoft Xbox ve 343 Industries; Avrupa’nın en iyi beş “Halo 5: Guardians” takımına 343 Industries Pro Team’e karşı savaşta kendilerini ispatlama ve En Büyük “Halo 5” kahramanlarının kim olduğunu açıklığa kavuşturma şansını vermek üzere bir araya geldiler.

Son iki haftadır ESL tarafından tüm dört kişilik takımların katılımına açık olarak düzenlenen elemeli turnuvada yarışan takımlar ilk beş arasına girerek, 13 Kasım TSİ 20:00’de, dünyanın en deneyimli ve başarılı oyuncularından bazılarının yer aldığı 343 Pro Team’e karşı düzenlenen ve tamamı ESL stüdyosu tarafından yayınlanan “Halo 5: Guardians” maratonu ana etkinliğine katılma şansına sahip oldular.

Maratonun en yüksek performansını sergileyen ekibindeki dört oyuncunun her biri 65 inç ekranlı Philips 8601 4 taraflı Ambilight TV’ye de sahip oldu. 343 Pro Team yarışmaya hazırlanırken yeteneklerini daha da geliştirmek için bu üst düzey oyun televizyonunu kullanmıştı. 343 Pro Team, en uzun süredir faaliyet gösteren ve en başarılı dört “Halo” oyuncusu Eric “GH057ayame” Hewitt, Mason “Neighbor” Cobb, Sean “Dersky” Swidersky ve Michael “Strong Side” Cavanaugh’dan oluşuyor.

En üst düzeyde oyun deneyimi

8601serisi Philips TV, en üst düzey oyun deneyimi sunan, jilet inceliğinde bir UHD Andoid TV. Bu deneyimi mümkün kılan ise, setin dört tarafından arkadaki duvara ekran üzerindeki içerikler ile uyumlu bir ışık ve renk halesi yansıtması ile aynı zamanda televizyonun öne çıkan en eşsiz özelliklerinden biri olan dört taraflı Ambilight sistemi. Ambilight, süper ince çerçeve ve Kavisli Stand ile birlikte, 8601 Philips TV’nin bir ışık halesi içinde yüzdüğü illüzyonunu yaratarak oyun deneyimini setin sınırlarının ve normal bir TV’nin sunduğu her şeyin ötesine taşıyor.

8601 Philips TV aynı zamanda set içindeki sinyal girişindeki gecikmeyi en düşük seviyeye taşıyıp netliği iyileştirerek görüntü kalıntılarını azaltırken aynı zamanda sarmalayıcı oyun oynama deneyimini de tamamen yeni bir düzeye taşımak üzere daha dinamik ve yoğun bir Ambilight performansı sağlayan özel Ambilight oyun oynama modunu da sunuyor.

Yerinden çıkartılabilen iki ses çubuğunun da aralarında bulunduğu toplam 18 hoparlör ile sunulan kusursuz premium 50W ses sistemi ve Philips’in en iyi 4K UHD görüntü işleme teknolojileri ile tamamlanan ürün, doğallık ve gerçekçiliğini her zaman korurken olağanüstü netlik, parlaklık, renk doygunluğu ve kontrast düzeyleri sağlayan nefese kesici bir görüntü kalitesi sağlıyor.

Microsoft Xbox EMEA bölgesi Ortaklıklar & Deneyimsel Pazarlamadan sorumlu Kıdemli Müdürü Ben Payne şunları söyledi “Halo 5: Guardians ve Xbox One’ı Philips TV Ambilight ile bir araya getirerek, hayranlarımızın önümüzdeki tatil dönemi ve sonrasında oyun deneyimlerinin keyfini en iyi şekilde sürmesini sağlayan ileri teknolojilerin olağanüstü bir kombinasyonunu da sunmuş oluyoruz. Bu görülmeye değer etkinlikte, 343 Industries Pro Team’in canlı yayınlanacak seansta rakipleri ile mücadelesini görmek için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

TP Vision Global Pazarlama Başkanı Marc Harmsen ise şöyle konuştu: “343 Industries ve Microsoft Xbox ile ortaklığımız sayesinde, TV setlerimizin öne çıkan niteliklerini etkili konsol oyuncularından oluşan son derece ilgili ve motivasyonu yüksek bir topluluğa doğrudan sunmak ve teknolojilerimizi oyun deneyimlerini gerçekten nasıl geliştireceğini göstermek için elde ettiğimiz eşsiz fırsattan büyük bir heyecan duyuyoruz.”.

1447748551_The_internet_vs



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!