-->
Drakensang’ın Ara Dünyalar’ı Yenilendi!

Yenilenmiş Ara Dünyalar’ın 1. aşaması oyuna yeni zindanlar, daha fazla yağma, yeni nesneler ve setler ekliyor  bugün yaptığı bir duyuruyla, geniş bir hayran kitlesine sahip devasa online rol yapma oyunu Drakensang Online’ın Ara Dünyalar’ının yenilenmeye başladığını açıkladı. Yeni Ara Dünyalar’ın 1. aşaması, çatışma mekaniklerini geliştirmenin yanında oyuna daha özel görünümlü zindanlar, yeni görevler, yeni nesneler […]

18.11.2015 | ulasufuk

Yenilenmiş Ara Dünyalar’ın 1. aşaması oyuna yeni zindanlar, daha fazla yağma, yeni nesneler ve setler ekliyor

 bugün yaptığı bir duyuruyla, geniş bir hayran kitlesine sahip devasa online rol yapma oyunu Drakensang Online’ın Ara Dünyalar’ının yenilenmeye başladığını açıkladı. Yeni Ara Dünyalar’ın 1. aşaması, çatışma mekaniklerini geliştirmenin yanında oyuna daha özel görünümlü zindanlar, yeni görevler, yeni nesneler ve setler ekliyor.

Elden geçirilen Ara Dünyalar’ın bu ilk aşaması, zoru seven oyuncular için oyuna yeni görevler ekliyor. Oyuncular, Parçalanmış Cardhun şehrinde Dünyaların Antik Gezgini Mage Ammon’u ziyaret edecek, ondan şehri parçalayan Dünyalar Girdabı’nı yaratan şeyin ne olduğunu öğrenecek ve yeni görevlere koşacaklar.

Drakensang’ın bu son güncellemesiyle zindanlar da bütünüyle elden geçirilmiş. Güncellemeyle birlikte değişen ve eşsiz bir görünüme kavuşan zindanlar yeni görevler ve düşmanlar barındırıyor. Ayrıca yenilenen savaş mekanikleri sayesinde her zindan oyuncuları farklı dinamiklerle sınıyor ve her savaşı benzersiz bir mücadeleye dönüştürüyor.

Drakensang’ın yağma sistemi de bu değişim yağmurundan nasibini almış. Yenilenen ve zorluğu artırılan zindanlar, oyuncuların karşılaştıkları zorluklara göre daha fazla yağma veriyor. Sadece yağma sistemi değil, yağmadan elde edilen nesneler de yenilenmiş. Birbirinden farklı ve harika nesneler ve setler yenilenmiş Ara Dünyalar’ın zorlu zindanlarında seni bekliyor.

Drakensang Online’daki yenilikleri bir an önce deneyimlemek için hemen http://www.drakensang.com/ adresine gidin ve yenilenmiş Ara Dünyalar’da heyecan dolu maceralara hazır olun.

1447851762_drakensang_teaser_960x342



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!