-->
Call of Duty: Black Ops III, Üç Günde 550 Milyon Dolar Kazandırdı

6 Kasım’da çıkış yapan Call of Duty: Black Ops III, çıkışıyla 2015 yılının en iyi eğlence ürünü (tiyatro gişe, müzik ve kitap tanıtımları da dahil olmak üzere) oldu. Activision tahminlerine göre oyun, çıkışından sonraki üç gün içerisinde dünya çapında 550 milyon dolarlık hasılat yaptı. Ayrıca, Call of Duty: Black Ops III, PlayStation 4 tarihinde satışının ilk gününde en çok satan […]

11.11.2015 | ulasufuk

6 Kasım’da çıkış yapan Call of Duty: Black Ops III, çıkışıyla 2015 yılının en iyi eğlence ürünü (tiyatro gişe, müzik ve kitap tanıtımları da dahil olmak üzere) oldu.

Activision tahminlerine göre oyun, çıkışından sonraki üç gün içerisinde dünya çapında 550 milyon dolarlık hasılat yaptı. Ayrıca, Call of Duty: Black Ops III, PlayStation 4 tarihinde satışının ilk gününde en çok satan dijital tam oyun olarak yeni bir rekor kırdı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!