-->
Call of Duty: Black Ops III Çıktı!

Heyecanla beklenen FPS klasiğinin son oyunu nihayet oyunseverlerin beğenisine sunuldu En yeni oyunları dünyayla aynı anda ve en cazip fiyatlarla Türkiye’deki oyunseverlere sunmayı hedefleyen Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, FPS klasiği Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops III’ü de avantajlı bir fiyatla kullanıcılarına sunuyor. Askerler Silahın Kendisi Olduğunda 2065 yılında geçen […]

06.11.2015 | ulasufuk

Heyecanla beklenen FPS klasiğinin son oyunu nihayet oyunseverlerin beğenisine sunuldu

En yeni oyunları dünyayla aynı anda ve en cazip fiyatlarla Türkiye’deki oyunseverlere sunmayı hedefleyen Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, FPS klasiği Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops III’ü de avantajlı bir fiyatla kullanıcılarına sunuyor.

Askerler Silahın Kendisi Olduğunda

2065 yılında geçen Black Ops III’te, gelişen teknolojiyi süper askerler yaratmak için kullanan devletler, kurdukları özel kuvvetlerle büyük çaplı savaşlar yerine gizli operasyonlar yapmaktadır. Biz de oyunda bir Black Ops askeri olarak yer alacağız ve dünyanın çeşitli yerlerinde heyecan verici görevlere katılacağız. Black Ops serinin oynanışını kökünden değiştirecek özelliklere sahip. Öncelikle Black Ops III’ün senaryo modunu arkadaşlarınızla birlikte 4 kişi oynama şansına sahip olacaksınız. Bunun yanında yeni harita tasarımları daha fazla açık alan barındırarak oyunculara daha serbest bir oynanış sunacak. Ayrıca seride bir ilk olarak karakterlerin görünüşünü baştan aşağı değiştirme imkânı da geliyor. Oyuncular senaryo modunda elde ettikleri başarılarla doğru orantılı olarak çeşitli silah ve ekipman ödülleri de kazanacaklar. Eğer bu günlerde çıkan oyunlar size çok kolay geliyorsa Black Ops III’te yediğiniz ilk kurşunla ölebileceğiniz bir “gerçekçi” mod da bulunacak.

Oynanıştaki değişiklikler senaryo moduyla da kısıtlı değil. Kontrol ettiğimiz süper askerler sayesinde Black Ops III’ün çoklu oyunculu modunda, oyuncular kısa mesafelerde uçabilecek, duvarlarda koşabilecek ve yerden hızla kayabilecek. Böylece soluksuz bir aksiyon fırtınasına dalan oyuncular rakiplerini çok farklı şekillerde alt etme şansını elde edecekler. Yeni maç türlerinin de eklendiği çoklu oyunculu savaşlar, artık hiç olmadığı kadar hareketli geçecek. Ayrıca seriye eklendiği günden beri oyuncuların en sevdikleri modlardan biri haline gelen Zombies modu da oyunda yer alacak. Tüm bunlara ek olarak Call of Duty: Black Ops III’ü Voidu’dan alan oyuncuları bir de sürpriz bekliyor. Oyunu Voidu’dan satın alan oyunseverler Treyarch’ın yeni oyun mekaniklerine göre baştan tasarladığı NUK3TOWN haritasına ücretsiz sahip olacaklar!

Black Ops 3 Voidu’da 132 TL

Call of Duty: Black Ops III’ü https://voidu.com/game/call-of-duty-black-ops-iii adresi üzerinden sadece 132 TL’ye Voidu’dan alabilirsiniz. Ayrıca Call of Duty: Black Ops III’ü ve Voidu’nun kataloğunda yer alan tüm oyunları kredi kartınızla, tüm GSM operatörlerinin sunduğu mobil ödeme seçeneğini kullanarak veya isterseniz tutarı TTNET faturanıza ekleyerek Voidu’dan edinebilirsiniz. Üstelik Voidu’da şimdi Bonus, World, Axess, Maximum, CardFinans ve Paraf kartlarla alışverişlerinizi taksitlere bölme şansınız da var.

En yeni oyunlar ve indirimlerden haberdar olmak için Voidu’yu www.voidu.com adresinden veya Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!