-->
Acer’dan Hem Çevreyi Hem de Gözlerinizi Koruyan Yeni BX0 ve CB1 Serisi Monitörler

-Acer BX0 monitör serisi olağanüstü görseller ve 21:9 UltraWide FHD, UltraWide QHD’den 4K’ya kadar ölçeklendirilmiş çözünürlük sunuyor, -CB1 serisi kullanıcıların keskin görseller, gerçek gibi renkler ve 4K Ultra HD’ye kadar çözünürlük ile benzersiz bir görsel deneyime sahip olmaları için tasarlandı -Her iki seri de IPS teknolojisi ve Acer ColorPlus sayesinde olağanüstü renk performansı sağlarken, Acer […]

10.11.2015 | ulasufuk

-Acer BX0 monitör serisi olağanüstü görseller ve 21:9 UltraWide FHD, UltraWide QHD’den 4K’ya kadar ölçeklendirilmiş çözünürlük sunuyor,

-CB1 serisi kullanıcıların keskin görseller, gerçek gibi renkler ve 4K Ultra HD’ye kadar çözünürlük ile benzersiz bir görsel deneyime sahip olmaları için tasarlandı

-Her iki seri de IPS teknolojisi ve Acer ColorPlus sayesinde olağanüstü renk performansı sağlarken, Acer EyeProtect teknolojisi de göz yorulmasını azaltır

-Kullanılabilirlik en verimli kullanıcı deneyimini sağlamak için PIP/PBP teknolojisi aracılığıyla iyileştirilmiştir.

Acer profesyonel tüketici monitör portföyüne yeni iki ürün daha ekledi: BX0 serisi ve CB1 serisi .

Her iki yeni ürün serisi de çarpıcı görüntüler ve renk özellikleri için en yüksek tasarım ve en yüksek performans özellikleri düşünülerek ticari seriler için üretilmiştir.

Görsel mükemmellik

Optimum bir görsel deneyim yaşamak isteyen kullanıcılar için tasarlanan CB1 serisi, yüksek çözünürlük ve geniş görüntüleme açıları sunuyor. 4K Ultra HD’ye yükseltme olanağı ile birlikte, kullanıcılar çalışma verimliliklerini arttırabilecek ve profesyonel görsel özelliklerin keyfini çıkarabilecekler. 178° geniş görüntüleme açısı aracılığıyla, CB1 serisi görüntü netliğini ve ana renkleri korurken, geleneksel TN monitörlerin getirdiği renk değişimi ve görüntü bozulmalarını ortadan kaldırıyor.

Aynı geniş görüntüleme özellikleri ile BX0 serisi monitörler Ultra Geniş 21:9 bir ekrana sahiptir ve böylece kullanıcılar oyun ve eğlencelerin içine tümüyle girebildikleri gibi, aralarında ileri geri gitmelerine gerek kalmadan birçok belgeyi aynı anda veya yan yana görüntüleyebilirler. 4K UHD’ye (3840×2160) kadar mevcut olan bu seri, keskin ve net detaylara sahip tek bir ekranda 1080p içerik görüntüleyen dört ayrı pencere açabilecek kadar sofistikedir.

Çarpıcı Renkler

Acer zengin ve tutarlı renkler ile keskin ve net görseller için CB1 ve BX0 serisi monitörlerini Acer ColorPlus teknolojileri ile donatmıştır. Bunlara gerçek ve doğal renk tonları sunmak amacıyla 6 eksenli renk ayarı ve %100 sRGB gamı dahildir. Bu özellikler monitör ve baskı arasında renk uyumu arayan profesyoneller için teknik olarak tasarlanmıştır ve eğlence veya imaj/film düzenleme gibi görsel yoğunluğa sahip görevler için kullanıldığında üst düzey incelik ve mükemmel görüntü kalitesi ile son derece etkileyicidir.

Hızlı yanıtlama

CB1 serisi 1ms GTG hızlı yanıtlama zamanıyla kullanıcılara ekrandaki görüntü ne kadar hızlı hareket ederse etsin akıcı bir görüntüleme deneyimi sunar ve güçlü oluşturma özellikleri ile bulanıklık ve gölgelenmeyi geçmişte bırakır. Ayrıca, BX0 serisi genellikle dijital olarak üretilmiş içerikler bir monitör ile görüntülendiğinde meydana gelen ekran yırtılmasını ortadan kaldırmak için tasarlanan Adaptive-Sync teknolojisini destekler. Bu dahili ekipmanla birlikte, monitörünüz eşsiz bir kullanıcı deneyimi için GPU’nun oluşturma oranıyla eşleşebilir.

Gelişmiş Kullanıcı Deneyimi

PIP/PBP teknolojisiyle, kullanıcılar çoklu görevleri yerine getirebilir ve her tür kişisel ihtiyaçlarına göre adapte edebilirler. BX0 Serisi ve CB1 serisinde bulunan Resim İçinde Resim ayarı kullanıcıların favori videolarını ekranda izlerken aynı anda arkadaşlarıyla da sohbet edebilmelerine izin verir. Resim İçinde Resim fonksiyonu iki farklı girişin aynı monitöre bağlanabilmesini sağlar ve böylece her iki içerik de aynı ekranda yan yana izlenebilir.

BX0 serisinde bu yenilikçi özellik Acer ZeroFrame tasarımı ile tamamlanmaktadır. Monitörlerdeki ultra ince çerçeve en üstün üç boyut deneyimi için oyunlarda ideal olan ve çoklu görevler için de eşit şekilde avantaj sağlayan bir, hatta iki monitörün eklenebilmesine olanak verir. Hem CB1 hem de BX0 serisi maksimum kullanılabilirlik ve VESA duvara montaj özelliği için hızlı kuruluma ek olarak ayrıca 150 mm yükseklik ayarı, -5 ila 35° eğim ve 60° dönüş sağlayan ergonomik tasarımlı Acer ErgoStanda sahiptir. Monitörler hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın, ideal görüntüleme pozisyonu kolaylıkla bulunabilir.

Gözlerinizi de, çevreyi de düşünür

Yoğun ve uzun saatler bilgisayar kullananlar için tasarlanan Acer EyeProtect , göz yorgunluğunu azaltmak ve daha konforlu bir görüntüleme deneyimi sunmak için uzun süreli kullanımı göz önünde bulunduran birçok özellik barındırmaktadır. Hem CB1 hem de BX0 serisinde titreşim önleme teknolojisi, mavi ışık filtresi, %15 parlaklığa düşük karartma ve parlama yapmayan ekran panelinde ortamdaki ışık kaynaklarından gelen yansımayı sınırlandırmak için Acer ComfyView özellikleri bulunmaktadır.

Acer için dünya çapında başarılı bir IT firması olmak aynı zamanda kurumsal sürdürülebilirliği de kabul etmek demektir. Acer finansal büyümeyi devam ettirirken bir yandan çevreyi de koruyarak kurumsal sorumluluğunun gereklerini yerine getirmek için etkin biçimde çalışmaktadır. Bu nedenle, BX0 serisi ve CB1 serisi monitörler her monitörde tümüyle geri dönüştürülebilir bir ekranın yanı sıra ENERGY STAR® belgeli, EPEAT® Gold sınıfında ve TCO sertifikalıdır.

Fiyatlar ve Temin Edilebilirlik

CB1 ve BX0 serisi şimdi EMEA’da 379 $’dan başlayan fiyatlara temin edilebilecektir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!