-->
Worlds 2015 Maçlarını Razer Comms İle İzleyin

Oyun ekipman ve yazılımları, giyilebilir teknolojiler ve eSpor alanlarında dünya liderlerinden olan Razer, oyun ve teknoloji dünyasına pek çok yenilik getirmeye devam ediyor. Razer’ın oyuncuların gözünü aksiyondan ayırmadan iletişim kurabilmesi, favori canlı oyun yayınlarını izlerken yenilerini keşfedebilmesi ve  dünya çapında eSpor turnuvalarıyla maç fikstürlerini takip edebilmesi için tasarladığı Razer Comms sürekli güncelleniyor. Razer Comms geçtiğimiz […]

19.10.2015 | ulasufuk

Oyun ekipman ve yazılımları, giyilebilir teknolojiler ve eSpor alanlarında dünya liderlerinden olan Razer, oyun ve teknoloji dünyasına pek çok yenilik getirmeye devam ediyor. Razer’ın oyuncuların gözünü aksiyondan ayırmadan iletişim kurabilmesi, favori canlı oyun yayınlarını izlerken yenilerini keşfedebilmesi ve  dünya çapında eSpor turnuvalarıyla maç fikstürlerini takip edebilmesi için tasarladığı Razer Comms sürekli güncelleniyor.

Razer Comms geçtiğimiz aylarda League of Legends’ın “takım oyunu” konsepti üzerine kurulu LoL Scouter eklentisine kavuşmuştu. Bu ay içinde ise Comms’un Stream Viewer özelliği eSpor turnuva takipçisinin eklenmesiyle güçlendirildi. 10 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan Razer Comms son günlerde Worlds 2015 yayınlarıyla iyice gündeme oturdu. League of Legends Dünya Şampiyonası Worlds 2015’deki LCS Worlds maçları Comms’da canlı olarak yayınlanıyor. Worlds 2015’i izlemek için Comms topluluğunda bir araya gelen sihirdarları RP ödül yağmuru ve maç iddiaları gibi heyecanlı çekişmeler bekliyor.

Razer eSpor arenasındaki profesyonel sporcuların en büyük destekçilerinden. Yetenekli eSpor takımlarını çatısı altında toplayan Team Razer’ın bu yıl Worlds’de tam beş takımı şampiyonluk kupasını kaldırmak için yarıştı: Counter Logic Gaming, SK Telecom T1, KT Rolster, LGD Gaming ve paiN Gaming. Takımlardan SK Telecom T1, 24 Ekim’de yarı final maçını oynayacak. Team Razer ülkemize de yabancı değil. Başarılı eSpor takımlarımız Beşiktaş eSpor Kulübü, Team Turquality ve Atlas, Team Razer tarafından destekleniyor.

Razer Comms, oyuncular için özel olarak tasarlanmış ücretsiz bir “hepsi bir arada” iletişim çözümü. Sunduğu grup sohbeti, VoIP anında mesajlaşma özelliği, oyunlar arası sohbet desteği özelliklerinin yanısıra gelişmiş bir güvenlik sistemine de sahip. Razer Comms kullanıcıları doğrudan Razer sunucularına bağlanabildikleri için IP adreslerini gizleyebiliyor ve böylece DDoS saldırılarından korunuyorlar.

Razer Comms ayrıca kendi oyuncu topluluğuna sahip bir platform. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla buluşmak, klanlara katılmak ve raid kurmak için kullanabilirsiniz. Yazılımın eğlenceli bir özelliği de “Stream izleyici”. Arkadaşlarınızla birlikte bir “özel lobi” yaratarak favori yayıncılarınızın yayınlarını birlikte izleyebiliyorsunuz. Ayrıca, sevdiğiniz yayıncılar çevrimiçi olduğunda Razer Comms size bildirim gönderiyor. Comms Mobile özelliğini de kullanmak isterseniz, Android cihazınızdan diğer Android’cilere ve PC’de oynayanlara çağrı ve mesaj gönderebilirsiniz.

Razer Comms’u ücretsiz indirmek, LoL Scouter ve Stream Viewer dahil pek çok özelliği hemen kullanmak ve Worlds 2015 maçlarını izlemek için: http://www.razerzone.com/comms/

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz