-->
Wargaming, 1941 Savaşı’nı 360 Derecelik Videoda Canlandırıyor

“1941 Savaşı’nın 360° Olarak Canlandırılması” adlı video izleyenlere 2. Dünya Savaşı’nın tarihi savaşlarının atmosferini yaşatıyor Yaratıcısı olduğu World of … oyunlarıyla milyonlarca oyuncuya ulaşan Wargaming, bu sefer farklı bir haberle karşımızda. Wargaming’in Google ile ortaklaşa geliştirdiği “Remember Everything” adlı tarih projesi kapsamında “1941 Savaşı’nın 360° Olarak Canlandırılması” adında bir video yayınlandı. Bu eşsiz video, izleyenlerin […]

01.10.2015 | ulasufuk

“1941 Savaşı’nın 360° Olarak Canlandırılması” adlı video izleyenlere 2. Dünya Savaşı’nın tarihi savaşlarının atmosferini yaşatıyor

Yaratıcısı olduğu World of … oyunlarıyla milyonlarca oyuncuya ulaşan Wargaming, bu sefer farklı bir haberle karşımızda. Wargaming’in Google ile ortaklaşa geliştirdiği “Remember Everything” adlı tarih projesi kapsamında “1941 Savaşı’nın 360° Olarak Canlandırılması” adında bir video yayınlandı. Bu eşsiz video, izleyenlerin büyük çaplı bir çarpışmanın içine girerek, kendilerini savaştaki bir kişinin yerine koymalarına imkân tanıyor.

Wargaming’in özel tarih projelerinden sorumlu olan Alexander Bobko yayınlanan video hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Tarihe saygı göstermek Wargaming’in temel değerlerinden biridir. Bu yüzden, tarihi savaşların atmosferini sanki oradaymışsınız gibi yaşamanıza imkân veren yeni bir canlandırma biçimi oluşturduğumuz için gururluyuz.”

Videoda 40 aktör rol alırken, 2. Dünya Savaşı’nın efsane tankı T-34’ün yanında Panzer III, ağır silahlar ve uçaklar da kullanıldı. Wargaming’in IGROMIR 2015 fuarındaki standının ziyaretçileri, Google tarafından Wargaming için hazırlanan özel gözlükleri kullanarak videoyu ilk izleyenler arasında olacaklar.

“1941 Savaşı’nın 360° Olarak Canlandırılması” Wargaming’in yayınladığı ilk panoramik video değil. Kısa bir süre önce World of Tanks, Google ve Bovington Müzesi işbirliğiyle oluşturulan sanal tank turları, tanklara ilgi duyan kişilere 20. yüzyılın efsaneleşmiş araçlarını içeriden görme şansını sundu. Bu proje çerçevesinde çekilen videolara Littlstar uygulaması üzerinden ve vr.worldoftanks.com adresinden ulaşabilirsiniz.

“1941 Savaşı’nın 360° Olarak Canlandırılması” videosunu izlemek için https://www.youtube.com/watch?v=vKe1K6J31wg&feature=youtu.be adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WGN/360/WGN_Assets_360_Battle_Reenactment_ENG.zip

Fotoğraflar: ftp://ftpplus.wargaming.net/WGN/360/WGN_Assets_360_Battle_Reenactment_Backstage_Photos.zip

Ekran Görüntüleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WGN/360/WGN_Assets_360_Battle_Reenactment_Screenshots_ENG.zip

Logolar: ftp://ftpplus.wargaming.net/WGN/360/WGN_Assets_360_Battle_Reenactment_Logos_ENG.zip



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!