-->
Voidu’dan Muhteşem Hafta Sonu Kampanyası

Maceradan simülasyona, stratejiden aksiyona 30’dan fazla oyunda kaçırılmayacak indirimler var Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, birbiri ardına muhteşem indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. En yeni oyunları dünyayla aynı anda ve cazip fiyatlarla oyunseverlere sunmayı hedefleyen Voidu’nun bu haftaki kampanyasında 30’dan fazla oyunda %80’e varan indirimler var. Prince of Persia Sadece 3,75 TL! Bugünden […]

10.10.2015 | ulasufuk

Maceradan simülasyona, stratejiden aksiyona 30’dan fazla oyunda kaçırılmayacak indirimler var

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, birbiri ardına muhteşem indirim kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. En yeni oyunları dünyayla aynı anda ve cazip fiyatlarla oyunseverlere sunmayı hedefleyen Voidu’nun bu haftaki kampanyasında 30’dan fazla oyunda %80’e varan indirimler var.

Prince of Persia Sadece 3,75 TL!

Bugünden itibaren hafta sonu boyunca sürecek kampanyayla Prince of Persia serisine çok avantajlı fiyatlarla sahip olmak mümkün. Türkiye’deki oyunseverlerin SNES’le tanıştığı efsanevi seriyi 2003 yılında Prince of Persia: The Sands of Time ile yeniden canlandıran Ubisoft, oyunun grafik kalitesi, heyecan ve entrika dolu hikâyesi ve geçmişe gidip şimdiki zamanı değiştirmeye imkân tanıyan benzersiz oynanışı sebebiyle bolca övgü almıştı. Oyuncuya geniş bir serbestlik sağlayan dövüş sistemi ile birbiri ardına yapılan combo’larla heyecanın ve aksiyonun hiç eksilmediği bir oyun deneyimi sunan Prince of Persia serisi hafta sonu boyunca 3,75 TL’den başlayan fiyatlarla oyunseverlerin olacak. Ayrıca Prince of Persia: The Sands of Time oyununa ek olarak, Prens için iki farklı kıyafetin, Arena moduna eklenen yeni bir haritanın ve oyunun müziklerinin yer aldığı Prince of Persia: The Forgotten Sands – Digital Collector Edition da kampanya boyunca sadece 5 TL’ye satın alınabilecek.

4 TL’den Başlayan Fiyatlarla Tomb Raider!

Artık gelenekselleşen Voidu hafta sonu kampanyasının kaçırılmaması gereken diğer bir oyunuysa Tomb Raider serisi. Serinin çok beğenilen oyunlarından Tomb Raider: Legend kampanya süresince yalnızca 4 TL olacak. Seriye yeni bir soluk getiren ve hem oyuncuların hem de oyun eleştirmenlerinin beğenisini kazanan 2015 yapımı Tomb Raider da bu harika kampanyadaki yerini aldı. Efsane seriyi yeniden dirilterek bizi Lara Croft’un hikâyesinin başlangıcına götüren Tomb Raider yalnızca 10 TL’ye Voidu’da olacak. Voidu en büyük sürprizi ise her zamanki gibi en sona saklıyor. Bu zamana kadar çıkan tüm Tomb Raider oyunlarını içeren Tomb Raider Collection bu muhteşem kampanya boyunca yalnızca 20 TL’ye oyunseverlerin olacak!

12 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek kampanyada yer alan stratejiden simülasyona 30’dan fazla oyunun tam listesi ve indirimli fiyatları şöyle:

Tomb Raider Collection 20 TL
Tomb Raider – GOTY Edition 15 TL
Tomb Raider 10 TL
Tomb Raider DLC Collection 7 TL
Lara Croft and The Temple of Osiris 20 TL
Lara Croft and the Guardian of Light 5 TL
Tomb Raider: Underworld 5 TL
Tomb Raider: Anniversary 5 TL
Prince of Persia: The Sands of Time 3,75 TL
Prince of Persia: Warrior Within 3,75 TL
Prince of Persia: The Two Thrones 3,75 TL
Prince of Persia 3,75 TL
Prince of Persia: The Forgotten Sands 3,75 TL
Prince of Persia: The Forgotten Sands – Digital Collector Edition 5 TL
Saints Row IV 9 TL
Saints Row IV – Game of the Century Edition 12 TL
Saints Row IV – Game of the Century Upgrade Pack 6 TL
Saints Row IV – Season Pass 3 TL
Saints Row Ultimate Franchise Pack 26,4 TL
Saints Row: The Third 9 TL
Saints Row: The Third – The Full Package 9,6 TL
Rocksmith 2014 23 TL
Brothers – A Tale of Two Sons 4,8 TL
Defense Grid 2 12 TL
How To Survive 7,2 TL
Marlow Briggs and the Mask of Death 3,5 TL
Pro Rugby Manager 2015 6,5 TL
Takedown Red Sabre 2,8 TL
Tiny Brains 6 TL
Beach Resort Simulator 24 TL
Construction Machines Simulator 2016 22,5 TL
Farm Expert 2016 22,5 TL
Farm Mechanic Simulator 2015 22,5 TL
Helicopter 2015 – Natural Disasters 22,5 TL
Mining Industry Simulator 24 TL
Truck Mechanic Simulator 2015 22,5 TL

Bu harika kampanyadan faydalanarak birbirinden eğlenceli bu oyunlara indirimli fiyatlarla sahip olmak için https://voidu.com/icerik/haber/voiduda-haftasonu-cilginligi adresini ziyaret edin. En yeni oyunlar ve indirimlerden haberdar olmak için Voidu’yu www.voidu.com adresinden veya Voidu’nun Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.