-->
Voidu’dan Futbolseverleri Sevindirecek Kampanya

2 Kasım’a kadar sürecek kampanyayla oyuncular FIFA 16 ve Football Manager 2016 oyunlarına çok cazip fiyatlarla sahip olabilecek Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu bu kez de futbolseverler için sahaya çıkıyor. Daha önce Football Manager’ı ön siparişle Türkiye’deki oyunseverlere sunan ilk platform olan Voidu’da, bu kez hem FIFA 16 hem de Football Manager 2016 […]

27.10.2015 | ulasufuk

2 Kasım’a kadar sürecek kampanyayla oyuncular FIFA 16 ve Football Manager 2016 oyunlarına çok cazip fiyatlarla sahip olabilecek

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu bu kez de futbolseverler için sahaya çıkıyor. Daha önce Football Manager’ı ön siparişle Türkiye’deki oyunseverlere sunan ilk platform olan Voidu’da, bu kez hem FIFA 16 hem de Football Manager 2016 cazip fiyatlarla, üstelik kredi kartına taksit imkânıyla satışta.

FIFA 16’da İkinci İndirim

Geçtiğimiz ay yayınlanan FIFA 16 ile son yıllarda yakaladığı başarı grafiğini bir kademe daha yukarı taşıyan FIFA serisi, bu yıl ülkemizde de her zamankinden daha popüler. Türkçe dil desteğinin yanı sıra Türkiye Süper Toto Süper Ligi’nin de olduğu 30’dan fazla lig ve 650’den fazla takıma ev sahipliği yapan FIFA 16, bu yıl bir ilke imza atarak 12 ülkenin kadın milli takımlarını da oyuna ekledi. Teknik açıdan bakıldığında da yeni animasyonlar ve gerçekçi fizik hesaplamaları, oyuncuların yapay zekâsında ve oynanışta yapılan geliştirmeler dikkat çekiyor. Voidu’nun 2 Kasım’a dek sürecek yeni kampanyasıyla, hâlihazırda indirimde olan FIFA 16 ilave bir indirimle 119 TL’den satışta olacak. FIFA 16’yı Bonus, World, Axess, Maximum, Cardfinans ve Paraf kredi kartlarına taksit seçeneğiyle almak için https://voidu.com/game/fifa-16 adresini ziyaret edin.

Football Manager 2016, 75 TL!

Voidu’nun bugünkü kampanyasındaki bir diğer sürpriz ise 13 Kasım 2015 tarihinde piyasaya çıkacak olan Football Manager 2016. Tıpkı FIFA 16 gibi bu kampanyaya özel olarak ilave bir indirim alan Football Manager 2016, 2 Kasım’a kadar sadece 75 TL’den satın alınabilecek. Oyunu ön siparişle alan oyuncularsa 2 Kasım’da başlayıp oyunun çıkış tarihine kadar sürmesi beklenen Beta sürecine de katılabilecekler. Ayrıca Football Manager 2016’yı ön siparişle alan oyuncular, serinin nasıl ortaya çıktığını ve dünyayı nasıl etkilediğini anlatan An Alternative Reality: The Football Manager Documentary adlı belgesele de sahip olacaklar.

Football Manager 2016’yı https://voidu.com/game/football-manager-2016 adresinden yalnızca 75 TL’ye alarak bu hafta başlaması beklenen Beta sürecine de katılabilirsiniz. Voidu’da sunulan tüm oyunlar gibi Football Manager 2016’yı da Bonus, World, Axess, Maximum, Cardfinans ve Paraf kredi kartlarıyla taksitlendirerek alabileceğinizi de hatırlatalım.

Voidu’nun kataloğundaki birbirinden eğlenceli yüzlerce oyuna cazip fiyatlarla sahip olmak için www.voidu.com adresini ziyaret edin. En yeni indirimlerden ve kampanyalardan anında haberdar olmak için Voidu’nun Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmeyi ve muhteşem bir kampanya daha için 30 Ekim tarihini takvimlerinize işaretlemeyi unutmayın.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!