-->
Ubisoft, Assassin’s Creed Syndicate’i Satışa Sundu

Ubisoft bugün Assassin’s Creed Syndicate’in dünyanın dört bir yanındaki mağazalarda PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One için satışa sunulduğunu duyurdu. Sanayi Devrimi sırasındaki Londra’da geçen oyunda oyuncular ikiz Usta Suikastçiler Jacob ve Evie Frye rolüne bürünecekler. Londra’yı özgürleştirmek için savaşan Jacob ve Evie aksiyon, entrika ve ölümcül dövüşlerle dolu bir macerada organize suçun […]

23.10.2015 | ulasufuk

Ubisoft bugün Assassin’s Creed Syndicate’in dünyanın dört bir yanındaki mağazalarda PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One için satışa sunulduğunu duyurdu.

Sanayi Devrimi sırasındaki Londra’da geçen oyunda oyuncular ikiz Usta Suikastçiler Jacob ve Evie Frye rolüne bürünecekler. Londra’yı özgürleştirmek için savaşan Jacob ve Evie aksiyon, entrika ve ölümcül dövüşlerle dolu bir macerada organize suçun doğumuna yardımcı olacaklar.

Ubisoft Quebec* liderliğinde geliştirilen Assassin’s Creed Syndicate’te bir çok yeni silah ve yetenek bulunuyor. Jacob’ın kas gücü ve Evie’nin gizlilik yeteneklerini kullanacak oyuncular kukri bıçağı, pirinç muşta ve kılıçlı baston gibi yeni silahlar kullanacak, düşmanları şaşırtmak için saniyeler içinde binalara tırmanmalarını sağlayacak yeni ip fırlatıcıdan faydalanacaklar.

Ayrıca PlayStation®4 oyuncuları Assassin’s Creed Syndicate’in Viktorya dönemi Londrası’nda meydana gelen bir dizi tuhaf cinayeti araştırmak için Dreadful Crimes paketini oynayabilecekler. Bu on özel görev, 19. Yüzyıl Londrası’nda oldukça popüler olan ve kurgusal ve sansasyonel suç hikayeleri anlatan haftalık cep romanı serisi Penny Dreadful öykülerinden esinleniyor. Oyuncular Viktorya dönemi dedektiflik yazarlarının çalışmalarına dayanan hikayelerde ilerlerken ipuçları toplayacak ve tanıkları sorguya çekecekler.

Dünyanın dört bir yanındaki Assassin’s Creed Syndicate oyuncuları ayrıca Kasım’da iki yeni giysiye kavuşacaklar; Evie’nin steampunk esintili “Dr. Daniel’s Garments” giysisi ve Jacob’ın Dr. Frankenstein’in ünlü yaratığını anımsatan yama işi “The Creature’s Rags” giysisi.

Assassin’s Creed Syndicate’in Windows PC versiyonu 19 Kasım’da piyasaya çıkacak.

Assassin’s Creed Syndicate oyuncuları bu hafta yayına başlayan Ubisoft Club yoluyla oyun için özel içerik de açabilecekler. Club önceki Assassin’s Creed oyunlarının oyuncuları için Ezio, Shao Jun, Aveline, Elise ve Edward gibi önceki Assassin’s Creed kahramalarının özel giysilerini sunacak. Club üyeleri deneyim puanı kazanıp armaları açtıkça özel silahlar, gardıropları için renk şemaları ve resmi soundtrack şarkıları gibi özel ödüllere sahip olabilecekler. Ubisoft Club ücretsizdir ve oyundan çıkmanıza gerek bile olmadan istediğiniz zaman erişilebilir durumdadır.

Assassin’s Creed hakkında daha fazla bilgi için lütfen assassinscreed.com ve facebook.com/assassinscreed adreslerini ziyaret edin.

Assassin’s Creed hakkında daha fazla bilgi için lütfen <http://blog.ubi.com/category/assassins-creed/> UbiBlog adresini ziyaret edin, bizi <https://twitter.com/Assassins_UK> UK Twitter hesabından takip edin, <https://www.facebook.com/assassinscreed.uk> UK Facebook sayfamızı beğenin ve <https://www.youtube.com/user/assassinscreedUK> UK YouTube hesabımıza abone olun.

*Yardımcı stüdyolar: Ubisoft Montreal, Ubisoft Singapore, Ubisoft Annecy, Ubisoft Montpellier, bir Ubisoft stüdyosu olan Reflections, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Kiev.

Evie Çıkış Videosu

Jacob Çıkış Videosu



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!