-->
Toy Defense 2 Remastered Sürümü Çıktı!

Bu ücretsiz ve keyifli tower defense oyunu yenilenmiş haliyle şimdi iOS ve Android platformlarında Wargaming ve Melesta Games işbirliği ile geliştirilen Toy Defense 2 Remastered sürümü, bugün itibariyle Apple Store ve Google Play’de yerini aldı. Toy Defense 2 tamamen yenilenmiş grafikleri, yepyeni özellikleri ve içerikleriyle oyunseverlere heyecan dolu bir tower defense deneyimi yaşatacak. Bu sürümde […]

08.10.2015 | ulasufuk

Bu ücretsiz ve keyifli tower defense oyunu yenilenmiş haliyle şimdi iOS ve Android platformlarında

Wargaming ve Melesta Games işbirliği ile geliştirilen Toy Defense 2 Remastered sürümü, bugün itibariyle Apple Store ve Google Play’de yerini aldı. Toy Defense 2 tamamen yenilenmiş grafikleri, yepyeni özellikleri ve içerikleriyle oyunseverlere heyecan dolu bir tower defense deneyimi yaşatacak.

Bu sürümde yeni haritaların yanı sıra kumandan ve birliklere seviye atlatıp iyileştirme özellikleri de geliyor. Oyuncular tarihi olaylardan esinlenerek hazırlanmış seviyeler boyunca akılcı stratejiler belirleyerek 240 görevden oluşan PvE modunda ilerleyecekler. Iowa Jima ve Operation Overlord gibi ünlü savaşlardan esinlenerek yaratılan ortamlarda oyunseverler, Büyük Britanya, Amerikan, Sovyet ya da Alman birliklerine karşı mücadele edecek.

Remastered Toy Defense 2’de kullanıcılara çocukluklarında oynadıkları yeşil askerleri hatırlatacak bir ortam yaratmaya çalıştık” diyen Wargaming Mobil Ürünler Müdürü Andrei Yarantsau, “Öğrenmesi çok kolay fakat ustalık kazanması zor bu oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak kadar eğlenmenizi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yeteneklerini gerçekten test etmek isteyen gözüpek oyuncuları ise yenilenmiş PvP savaşları bekliyor. Eklenen turnuva ve sıralama sistemleri sayesinde önümüzdeki günlerde oyundaki rekabet oldukça kızışacağa benziyor.

Toy Defense 2 Remastered sürümü ile ilgili daha fazla bilgi için http://toy-defense.com adresini ziyaret edebilir, ücretsiz indirmek içinse aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz:

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/TD2_Assets_Release_EN.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/TD2_Assets_Release_Logo.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/TD2_Assets_Release_KeyArt.zip

Oyun İçi Görüntüler:

ftp://ftpplus.wargaming.net/TD2_Assets_Release_Screens_EN.zip

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!