-->
Sony, Avrupa İçin PlayStation 4 İndirimini Duyurdu

Sony Computer Entertainment Europe, Avrupa bölgesinde PlayStation 4 fiyat indirimi yapılacağını açıkladı. Daha önce €399 fiyatlı  500GB sabit disk sürücülü PlayStation 4, fiyat indirimi ile €349’dan (Birleşik Krallık için £ 299) Avrupa’da satışa sunulacak. Avusturya, Benelüks, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, İsviçre, Portekiz, İspanya ve Birleşik Krallık fiyat inidirimi uygulanırken, Sony Computer Entertainment Europe başkanı Jim Rya konuyla ilgili olarak,  Avrupa’da daha geniş bir kitleye ulaşabilmek […]

21.10.2015 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment Europe, Avrupa bölgesinde PlayStation 4 fiyat indirimi yapılacağını açıkladı. Daha önce €399 fiyatlı  500GB sabit disk sürücülü PlayStation 4, fiyat indirimi ile €349’dan (Birleşik Krallık için £ 299) Avrupa’da satışa sunulacak.

Avusturya, Benelüks, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, İsviçre, Portekiz, İspanya ve Birleşik Krallık fiyat inidirimi uygulanırken, Sony Computer Entertainment Europe başkanı Jim Rya konuyla ilgili olarak,  Avrupa’da daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için tatil sezonunda şimdiye kadarki en iyi değerde PS4 sistemi sunmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!