-->
PlayStation Türkiye’den PSN Kullanıcılarına Özel Kampanya: PSPluscokguzelgelsene.com

Sony PlayStation’ın Ekim ve Kasım aylarında iki ayrı dönem olarak düzenleyeceği kampanya kapsamında en yaratıcı fotoğraflarını yükleyip projeye özel PS Plus kimliğini oluşturan yaratıcı oyunculara toplamda 80 adet PlayStation Plus üyeliği hediye edilecek. Sony, oyun tutkunları için 30 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında hem hediyeli, hem de çok eğlenceli bir kampanya düzenliyor. Kampanyaya katılmak […]

05.10.2015 | ulasufuk

Sony PlayStation’ın Ekim ve Kasım aylarında iki ayrı dönem olarak düzenleyeceği kampanya kapsamında en yaratıcı fotoğraflarını yükleyip projeye özel PS Plus kimliğini oluşturan yaratıcı oyunculara toplamda 80 adet PlayStation Plus üyeliği hediye edilecek.

Sony, oyun tutkunları için 30 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında hem hediyeli, hem de çok eğlenceli bir kampanya düzenliyor. Kampanyaya katılmak için kullanıcıların www.pspluscokguzelgelsene.com veya www.facebook.com/PlayStationTR sayfasında yer alan ‘PS Plus çok güzel gelsene’ bölümüne gerekli bilgi ve PSN isimlerini bıraktıktan sonra DualShock®3 veya DualShock®4 ile çekilmiş yaratıcı fotoğraflarını yüklemeleri gerekiyor. Fotoğrafını yükleyen kullanıcı, üzerinde yaratıcı fotoğrafı ve oynadığı oyunların bilgisi olan kendine özel bir PS Plus Kimlik Kartı üretmiş olacak. Kullanıcı, bu kartı ister printer üzerinden basabilecek isterse de sosyal medya ağlarında paylaşabilecek.

Ekim ve Kasım aylarında, iki ayrı dönem olarak düzenlenen kampanya kapsamında, PS Türkiye jürisi tarafından seçilen en yaratıcı kimlik kartı sahiplerine 50 adet 1 aylık, 25 adet 3 aylık, 5 adet 12 aylık olmak üzere toplamda 80 adet PlayStation Plus üyeliği hediye edilecek. Kazananlar her dönem bitiminin 1 hafta sonrasında siteden duyurulacak.

Proje Videosu: 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz