-->
MSI GTX 980TI GAMING 6G GOLDEN EDITION: Oyun Deneyiminde Altın Çağ

MSI GTX 980TI GAMING 6G GOLDEN EDITION: Oyun Deneyiminde Altın Çağ GAMING ekran kartlarının başarısını kutlarken MSI, hayranları ve koleksiyoncular için sınırlı sayıda özel versiyonlar çıkarmayı bir gelenek haline getirdi. Yeni MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition, fabrikadan hızaşırtmalı olarak çıkıyor; paslanma korumasına sahip tamamen bakır heatsink ve soğutma boruları sayesinde üstün soğutma performansı […]

05.10.2015 | ulasufuk

MSI GTX 980TI GAMING 6G GOLDEN EDITION: Oyun Deneyiminde Altın Çağ

GAMING ekran kartlarının başarısını kutlarken MSI, hayranları ve koleksiyoncular için sınırlı sayıda özel versiyonlar çıkarmayı bir gelenek haline getirdi. Yeni MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition, fabrikadan hızaşırtmalı olarak çıkıyor; paslanma korumasına sahip tamamen bakır heatsink ve soğutma boruları sayesinde üstün soğutma performansı sunuyor. MSI’ın büyük övgüler kazanan Twin Frozr V termal teknolojisi ile sınırlı sayıda üretilen bu MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition ekran kartı oyun meraklılarına yüksek hızlı, fakat son derece sessiz bir grafik performansı sunuyor. Bu benzersiz performansı tamamlayacak şık bir görünüm kazandırmak için MSI GTX 980 Ti GAMING ekran kartı ayrıca altın MSI ejderhasını gururla teşhir eden sağlam metal bir sırt plakasına sahip. Ayrıca sınırlı sayıda üretilen bu ekran kartıyla birlikte kutudan ufak bir sürpriz de çıkıyor.

Yeni özel GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition ekran kartı İspanya’daki Madrid Games Week süresince ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

msi

Twin Frozr V
TERMAL TASARIM

Ödüle doymayan MSI Twin Frozr V termal tasarımı, ekran kartlarında soğutma teknolojilerinin zirvesi konumunda. 2 yuvadan daha dar bir tasarıma sahip olan Twin Frozr V, önceki nesilleri uzak ara geride bırakıyor. 2 adet 10cm Torx fan, hava akışının yeterli ve sabit bir şekilde üretilmesini sağlarken Twin Frozr V ile diğer MSI GAMING ürünlerinin şık tasarımına da uyum sağlıyor. Heatsink SuperSU tasarımı ile tekrar oluşturularak özellikle Airflow Control teknolojisi ile birlikte kullanıldığında soğutma borularının verimini ciddi şekilde artırıyor. Zero Frozr sayesinde fanlar düşük sıcaklıklarda durarak daha sessiz bir deneyim yaşatıyor. 

Centered image

MSI GAMING APP

Right aligned imageGelecek nesil MSI GAMING ekran kartlarına GTX 980Ti GAMING 6G GOLDEN EDITION modelinin de eklenmesi ile MSI, PC’de oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkarıyor. MSI GAMING App ile oyuncular OC, Gaming ve Sİlent modları arasında ihtiyaçlarına göre anında geçiş yapabilirler. Oyun ve film için özel monitör profilleri yanında , geceleri gerçekleşen uzun oyun seanslarında mavi ışıkl yayılımını ve dolayısıyla göz yorgunluğunu azaltan özel EyeRest moduna da uygulama içinden özel EyeRest sekmesi ile ulaşılabiliyor. LED denetim sekmesi ile oyuncular 5 farklı ışıklandırma modundan birini seçerek tek tıklama ile bulundukları ortamı oyuna adapte edebilirler.

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition
GPU NVIDIA GeForce GTX 980 Ti (Maxwell)
Saat frekansı (Boost/taban) (MHz) 1291 / 1190
Bellek Hızı 7096 MHz
Bellek boyutu/tipi 6GB GDDR5
Soğutma Twin Frozr V
Çıkşlar DL-DVI-I / HDMI / DP x 3
Boyutlar 277x141x40 mm


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!