-->
MARVEL Future Fight Yeni Güncellemesinde Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Dizisinin Karakterlerini Yanına Alıyor

Netmarble, fenomen olmuş mobil aksiyon RPG’ye yeni, bomba gibi içerikler ekliyor Lider Güney Kore oyun şirketi Netmarble’ın fenomen haline gelmiş mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinin yeni karakterlerini de içeren güncellemesini yayınladı. ABC Television’ın popüler dizisinin 3. sezonunun başlangıcıyla birlikte oyuncular artık Phil Coulson, Daisy Johnson (Skye), Bobbi Morse, Lincoln […]

07.10.2015 | ulasufuk

Netmarble, fenomen olmuş mobil aksiyon RPG’ye yeni, bomba gibi içerikler ekliyor

Lider Güney Kore oyun şirketi Netmarble’ın fenomen haline gelmiş mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinin yeni karakterlerini de içeren güncellemesini yayınladı. ABC Television’ın popüler dizisinin 3. sezonunun başlangıcıyla birlikte oyuncular artık Phil Coulson, Daisy Johnson (Skye), Bobbi Morse, Lincoln Campbell, Deathlok, Sif gibi önemli ajanları takımlarına katabilecek. Dünyanın en iyi ajanları harekete geçmeye hazır.

Yeni karakterlere ek olarak oyuncular iki yeni bölüm ile Agents of S.H.I.E.L.D. dünyasının derinliklerine dalacak. Hydra’nın Arktik Üssü’ne sızıp tüm düşmanları temizlerken karlı ortam oldukça zorlayacak. Arktik Üssü’nn dışında ayrıca Inhumanların sığınağı olan, dağlarda gizli küçük yerleşim yeri Öteki Dünya da sizleri bekliyor.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Oyuncuların, oyuna getirdiğimiz yeni içeriklere böyle olumlu tepkiler verdiklerini görmek çok güzel,” diyor. “MARVEL Future Fight yeni güncellemesinde Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. karakterlerini ve öyküsünü kullandığımız için çok mutluyuz. Popüler televizyon dizisinin üçüncü sezonu da yeni başlamışken dizinin hayranları için bu harika öyküyü farklı bir şekilde deneyimleme fırsatı sunuyoruz.”

Marvel Entertainment Peter Phillips, EVP/GM, İnteraktif & Dijital Dağıtım, “TV içeriğimiz ile mobil oyunumuzu bir araya getirme şansı bulduğumuz için çok heyecanlıyız,” diyor. “Marvel’ın muhteşem öykülerini hayranlarıyla buluşturmasının temel yollarından biri TV olsa da popüler mobil oyunlarımız da hayranlarımıza öyküyü yaşama şansı sunuyor.”

Agents of S.H.I.E.L.D. güncellemesinde bulunan heyecan verici yeniliklerden bazıları şöyle:

  • Yeni Karakterler: Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. takımı savaşa katılıyor Phil Coulson, Daisy Johnson (Skye), Lincoln Campbell, Deathlok, Sif, Melinda May, Gordon, Raina, Leo Fitz emirlerinize amade
  • Genişleyen hikaye: Future Fight destanı, televizyon dizisinin yaratıcı ekibi ve ünlü çizgi roman yazarı Peter David’in kaleminden iki yeni bölüm ve 16 yeni görev.
  • Yeni Görevler ve Hydra Arktik Üssü: Terörist örgüt HYDRA’nın üssü olan bu bölgede oyuncular görevleri başarmak için en iyi ajanlarını kullanmalı
  • Yeni Kostüm ve Özel Ekipman: Çizgi roman kostümleri, Quake nam-ı diğer Daisy Johnson, Bobbi Morse nam-ı diğer Alaycıkuş ve Deathlok gibi popüler karakterlere özel yetenekler verirken artık tüm karakterler için özel ekipmanlar yaratılabiliyor.
  • Yeni Canavarlar: Oyuncular Inhumanlar ve adamlarına karşı savaşırken dokuz yeni canavarla baş etmek zorundalar
  • İttifak PvE Savaş Modu: Yepyeni bir öykü ve modda oyuncular takımlar kurup kristal ödülleri için en yüksek skoru almaya çalışacak.
  • Arttırılmış Seviye Sınırı/Gelişim Karakter Dengesi: Hem kahraman seviye sınırı hem de oyuncu hesap seviyesi 60’a yükseltildi. Ayrıca 3 karakter daha 6 yıldız yetenek setine çıkarıldı – Kaptan Marvel, Yok Edici ve Luke Cage.
  • Sınırlı Süre İçin Çizgi Roman Kapakları: Sınırlı süre için yayınlanan yepyeni çizgi roman kapak seti.

Ünlü çizgi roman yazarı Peter David MARVEL Future Fight’ın yaratıcılarından biri ve aralarında Ant-Man, Demir Adam, Thor, Örümcek Adam, Daredevil and Galaksinin Koruyucuları ile Gizli Savaş kahramanları da bulunan 62 oynanabilir karaktere sahip MARVEL Future Fight’ın yaratıcılarından biri de ünlü çizgi roman yazarı Peter David. Oyuncular Doktor Ahtapot ve Ultron gibi kötü adamlarla savaşmak için kendi kahraman takımlarını oluştururken muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarabilir. MARVEL Future Fight ayrıca oyuncuların birlikte oynayabileceği aksiyon dolu bir ortam sunmaktadır.

İlk olarak Nisan’da 148 ülkede çıkan MARVEL Future Fight aralarında Güney Kore, Tayvan, ABD ve İngiltere’nin de olduğu 118 ülkede ilk 10’a girerken, ilk iki ayında 20 milyon indirmeye ulaştı. MARVEL Future Fight hem App Store hem Google Play mağazalarında dünya çapındaki listelerde zirvedeki yerini koruyarak Mayıs 2015’te 6 numaraya yerleşti*. MARVEL Future Fight iPhone oyun sıralamalarına egemen olurken, ABD, Güney Kore ve Fransa’nın da dahil olduğu 40’ın üzerinde ülkede günlük indirmelerde 1 numaraya ulaştı.

*Kaynak: May 2015 AppAnnie Report

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store℠ ve Google Play™ üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!