-->
Konsol Oyuncuları World of Tanks’te “Team Destruction” Modu ile Kapışmaya Hazır Mısınız?

Yeni hafif tanklar, PvE seçenekleri ve Premium SU-76I, konsolları şenlendirmeye geliyor. Wargaming bugün itibariyle World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 versiyonlarına 2.3 güncellemesinin geldiğini duyurdu. Bu güncelleme ile konsollara “Team Destruction” oyun modu, PvE eklentileri, 3 geliştirilmiş harita, klan oluşturma yetisi, 6 yeni hafif tank ve Premium SU-76I geldi. Oyunculardan gelen yoğun istek […]

23.10.2015 | ulasufuk

Yeni hafif tanklar, PvE seçenekleri ve Premium SU-76I, konsolları şenlendirmeye geliyor.

Wargaming bugün itibariyle World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 versiyonlarına 2.3 güncellemesinin geldiğini duyurdu. Bu güncelleme ile konsollara “Team Destruction” oyun modu, PvE eklentileri, 3 geliştirilmiş harita, klan oluşturma yetisi, 6 yeni hafif tank ve Premium SU-76I geldi.

Oyunculardan gelen yoğun istek üzerine eklenen “Team Destruction” modu, düşmanı belli bir süre içeresinde alt etmeyi gerektiriyor. Bu mod tüm haritalarda geçerli olup, maç sonunda oyunda en fazla tankı kalanın galibiyetiyle sonuçlanıyor.

2.3 güncellemesi aynı zamanda birçok hafif tankın da gelişini müjdelemekte. ABD tankları arasına T37, M41 Walker Bulldog, T49 ve M24 Chaffee katılırken LTTB ve Т-54 ltwt ise Sovyet kuvvetlerinin saflarında yer alacak. “Airfield”, “Siegfried Line” ve “Live Oaks” adlı gelişmiş haritalar da bu güncelleme ile geri dönüyor. Son olarak PvE modu “Proving Grounds” sayesinde oyuncular PvP savaşlara katılmadan önce yeteneklerini ve taktiklerini test edebilecekleri yeni bir alana sahip olacaklar.

2.3 güncellemesi ile ilgili daha fazla bilgi için http://console.worldoftanks.com/en/news/pc-browser/announcements/update_2-3-overview/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox_Assets_Update_2_3.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox_Assets_Update_2_3_Screens.zip

Logolar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox_Assets_Update_2_3_Logos.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Xbox_Assets_Update_2_3_Artwork.zip



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!