-->
HEX: Shards of Fate – Büyük Uluslararası Turnuva Başlıyor

100.000 USD para ödülü, Kaliforniya’da final, turnuva işleyişi Gameforge ve Geliştirici HEX Entertainment 06.10.2015 tarihinde dijital TCG HEX: Shards of Fate’in duyurulan Hex Invitational Turnuvası başlıyor. Finalistleri 100.000 USD para ödülünün yanı sıra Lake Forest CA ABD’de gerçekleşecek olan çevrimdışı finaline bir seyahat bekliyor. İlgilenen oyuncular katılım şartlarının ve turnuva kurallarının ayrıntılarını şurada bulabilir: http://tr.hex.gameforge.com/news/invitational.html […]

02.10.2015 | ulasufuk

100.000 USD para ödülü, Kaliforniya’da final, turnuva işleyişi

Gameforge ve Geliştirici HEX Entertainment 06.10.2015 tarihinde dijital TCG HEX: Shards of Fate’in duyurulan Hex Invitational Turnuvası başlıyor. Finalistleri 100.000 USD para ödülünün yanı sıra Lake Forest CA ABD’de gerçekleşecek olan çevrimdışı finaline bir seyahat bekliyor.

İlgilenen oyuncular katılım şartlarının ve turnuva kurallarının ayrıntılarını şurada bulabilir:

http://tr.hex.gameforge.com/news/invitational.html

HEX Invitational’ın resmi tanıtımı burada: https://www.youtube.com/watch?v=TDn58zg6ukI

İşleyiş

Turnuvanın tamamı birkaç ay sürecek. Bu süre içinde yerel saat bölgeleri ne olursa olsun tüm oyunculara aynı şartları sunabilmek için işleyiş çeşitli safhalara ayrılacak. Genel oyun faaliyetinde güçlendirme paketleri gibi normal ödüllerin yanı sıra eleme biletleri dağıtılacak.

Tüm katılımcılar günlük olarak planlanan Yapım ve Mühürlü turnuvalara katılarak sonraki tura yükselme şansı elde ederler. Kullanıcıların kaç bilet alacağı turlardaki sıralamalarına bağlıdır.

Ön turun en iyi oyuncuları belirlenen 12 eleme turunda HEX Invitational’de birbirlerine karşı mücadele eder. Katılım için seçkin bir deste, bunun için de başlangıç destelerinden biri ve kazanılmış 10 eleme bileti yeterlidir. Eleme turlarının kazananı büyük çevrimdışı finali için ABD’ye seyahat edip orada kazananı belirleyecek.

Modlar

Oyuncu sayısının ve tekli turnuvaların çok olması nedeniyle ön turlarda İsviçre sistemi kullanılır. Belirli bir tur sayısı boyunca katılımcılar birbirlerine karşı mücadele ederler ve mağlubiyet durumunda yarışmadan elenmezler.

Sonraki eleme yarışlarında katılımcı alanı azaldığında tekli elemeler başlar. Bu tekli elemelerde sadece düellonun galibi turnuvadan ayrılmaz. Bu turun galibiyse ABD’deki finale katılmaya hak kazanır.

seçilen iki sistemin ve çeşitli oyun modlarının turnuva devam ederken kombine edilmesi tüm oyunculara fırsat eşitliği sağlar.

HEX: Shards of Fate Hakkında

HEX: Shards of Fate, bir kart koleksiyonu oyununun (TCG) zorlu stratejik planlamasını, çok oyunculu çevrimiçi bir rol yapma oyununun (MMO) zengin içerikli derinliğiyle birleştiriyor ve bu sayede yepyeni bir tür yaratıyor: MMO-TCG. HEX: Shards of Fate’in tümüyle dijital olarak düzenlenmesi sayesinde TCG hayranlarına, oyun duygusunu daha da değişken ve stratejik hale getiren yeni oyun dinamikleri sunuluyor. HEX: Shards of Fate bunun yanında PvE kampanyaları, loncalar ve kişiselleştirilebilen Şampiyonlar gibi eşsiz MMO unsurları da sunuyor. Oyun bu şekilde tür sınırlarını yıkıyor ve geniş kapsamlı bir taktik eğlence sağlıyor.

Unvan: HEX: Shards of Fate
Tür: MMO TCG Platform: PC / Mac
Yayıncı: Gameforge Geliştirici: HEX Entertainment
Yayın: 2015
 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!