-->
Guitar Hero Live’dan ‘Win The Crowd’ Fragmanının Kamera Arkası

Guitar Hero Live‘ın çıkışına çok az bir süre kala, Activision ve FreeStyleGames sizi “Win the Crowd” fragmanının çekimleri sırasında James Franco ve Lenny Kravitz ile birlikte sahne arkasına davet ediyor! İki süperstarın deneyimleri, Guitar Hero sevgileri ve “Kravitz’lemek” lafının ne anlama geldiği hakkındaki sohbetlerini gösteren yeni görüntüleri izleyin. Bu yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.   Eğer James […]

15.10.2015 | ulasufuk

Guitar Hero Live‘ın çıkışına çok az bir süre kala, Activision ve FreeStyleGames sizi “Win the Crowd” fragmanının çekimleri sırasında James Franco ve Lenny Kravitz ile birlikte sahne arkasına davet ediyor! İki süperstarın deneyimleri, Guitar Hero sevgileri ve “Kravitz’lemek” lafının ne anlama geldiği hakkındaki sohbetlerini gösteren yeni görüntüleri izleyin. Bu yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Eğer James ve Lenny’i rock sahnelerinin üstünlüğü için kafa kafaya yarışırken seyretme şansını kaçırdıysanız resmi Guitar Hero Live çıkış fragmanını buradan izleyebilirsiniz

Guitar Hero Live 23 Ekim’de Avrupa’da PlayStation®4 ve PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360 Wii U™ konsoluna ek olarak iPad, iPhone ve iPod Touch dahil olmak üzere iOS cihazlar için çıkacak. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.guitarhero.com, www.facebook.com/GuitarHero, www.youtube.com/guitarhero adreslerini ziyaret edin veya Twitter ve Instagram’da @guitarhero adresini takip edin.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!