-->
Gamebootcamp İstanbul’un Başvuru Süreci 12 Ekim’de Sonlanıyor

Girişimcileri destekleme platformu StartersHub bünyesinde hayata geçen Gamebootcamp İstanbul’a başvuru süreci tamamlanıyor. Dijital oyun sektörüne ilgi duyan girişimciler, 12 Ekim Pazartesi gününe kadar Gamebootcamp İstanbul’un resmi internet sayfası www.gamebootcamp.org‘da yer alan “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak destek programına başvurabiliyor. Gamebootcamp İstanbul kapsamında dijital oyun girişimlerine 250 bin Dolar’a kadar yatırım, danışmanlık ile teknik olanak ve destek […]

10.10.2015 | ulasufuk

Girişimcileri destekleme platformu StartersHub bünyesinde hayata geçen Gamebootcamp İstanbul’a başvuru süreci tamamlanıyor. Dijital oyun sektörüne ilgi duyan girişimciler, 12 Ekim Pazartesi gününe kadar Gamebootcamp İstanbul’un resmi internet sayfası www.gamebootcamp.org‘da yer alan “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak destek programına başvurabiliyor.

Gamebootcamp İstanbul kapsamında dijital oyun girişimlerine 250 bin Dolar’a kadar yatırım, danışmanlık ile teknik olanak ve destek sağlayacak. Netmarble EMEA tarafından da yayıncılık desteği verilerek, geliştiricilerin oyunlarını çok kısa sürede Türkiye ve dünya mobil oyun pazarına açması sağlanacak. Ayrıca geliştirme aşamasında Netmarble tarafından hem teknik destek hem de şirketin sahip olduğu deneyim, oyun geliştiricilerine sunulacak.

Netmarble EMEA desteğiyle hayata geçen Gamebootcamp İstanbul’un destek programına her dönem en fazla 10 takım kabul edilecek. Program jürisinin elemesinden geçerek seçilen oyun girişimleri 20 bin dolar yatırım aldıktan sonra ilerleyen süreçlerde ekstra yatırım olasılıkları ile toplamda 250 bin dolar yatırım alabilecek. Gamebootcamp İstanbul kapsamında seçilen oyun girişimleri finansal yatırım almanın yanı sıra ücretsiz ofis alanları, altyapı destekleri, mentor ve danışman destekleri, eğitim ve atölye çalışmaları da alarak kendi projelerine odaklanabilecek, ayrıca Netmarble Games’in bilgi birikimi ile birlikte markanın küresel ve özel oyun yayıncılığı anlaşmalarından da faydalanabilecek.

Toplamda 450 bin dolar’lık destek verilmesi planlanan program kapsamında Netmarble EMEA, StartersHUB ve Gamebootcamp İstanbul yöneticileri tarafından yapılacak seçim sonrasında en iyi 10 dijital oyun girişimi belirlenerek programa dahil edilecek. Seçim sürecinde girişimcilerin yatırımcılar ve eğitmenlere yapacağı sunum ve görüşmeler belirleyici rol oynayacak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz