-->
Fallout 4 | Sizi S.P.E.C.I.A.L. Yapan Ne | Bölüm 5: ZEKA

Sizi S.P.E.C.I.A.L. yapan yedi belirleyici özellik hakkındaki eğitim serimiz yardımıyla sizi topyekûn atomik yokoluş olasılığına karşı hazırlamak için zamanla yarışıyoruz. Bugünkü bölümümüzde yeni fırsatları nasıl açacağınızı anlamanıza ve yer üstündeki yeni dünyanıza adapte olmanıza yardımcı olmak için Zeka konusuna yoğunlaşacağız. Aşağıdaki YouTube linki sayesinde bu videoyu paylaşarak başkalarının da hayatta kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Vault-Tec’ten daha […]

08.10.2015 | ulasufuk

Sizi S.P.E.C.I.A.L. yapan yedi belirleyici özellik hakkındaki eğitim serimiz yardımıyla sizi topyekûn atomik yokoluş olasılığına karşı hazırlamak için zamanla yarışıyoruz.

Bugünkü bölümümüzde yeni fırsatları nasıl açacağınızı anlamanıza ve yer üstündeki yeni dünyanıza adapte olmanıza yardımcı olmak için Zeka konusuna yoğunlaşacağız. Aşağıdaki YouTube linki sayesinde bu videoyu paylaşarak başkalarının da hayatta kalmasına yardımcı olabilirsiniz.

Vault-Tec’ten daha fazla hayatta kalma ipucu almak için gelecek haftayı bekleyin; etkileyici Çeviklik özelliğinizin hayatta kalmanız ve Wasteland’de rahatça hareket etmeniz için ne kadar önemli olduğunu öğrenmenize yardımcı olacağız.

Unutmayın, yüce ulusumuzu yeniden kurma görevi size düşüyor; yukarıdaki yaşama adapte olabilmek ve hayatta kalabilmek için bu bilgileri iyi çalışmalısınız.

Tüm dünyada 10 Kasım 2015’te Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak olan Fallout 4 her saniye hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz ve tüm kararların sizin elinizde olduğu, yeni nesil açık dünya oyunudur.

Oyun hakkında daha fazla bilgi için www.Fallout4.com adresini ziyaret edin.

Eğer sorunuz olursa bize ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!