-->
Call of Duty: Black Ops III’ün Çıkış Fragmanı YouTube’da Yayına Girdi!

Call of Duty: Black Ops III tam anlamıyla 3-oyun-birarada deneyimi sunacak. Hikaye modunda kayıp kardeşlerinizi bulmak için yeni Soğuk Savaş’ın en kızgın bölgelerine gideceksiniz. Oyuncular hikaye modunu tek başlarına veya birlikte oynayabilecek ve savaş sırasında sürekli olarak istihbarat ağına ve silah arkadaşlarına bağlı olacaklar. Çokluoyuncu modundaki yeni ivme-bazlı zincirli hareket sistemi sayesinde oyuncular ortamlarda akıcı […]

23.10.2015 | ulasufuk

Call of Duty: Black Ops III tam anlamıyla 3-oyun-birarada deneyimi sunacak. Hikaye modunda kayıp kardeşlerinizi bulmak için yeni Soğuk Savaş’ın en kızgın bölgelerine gideceksiniz. Oyuncular hikaye modunu tek başlarına veya birlikte oynayabilecek ve savaş sırasında sürekli olarak istihbarat ağına ve silah arkadaşlarına bağlı olacaklar. Çokluoyuncu modundaki yeni ivme-bazlı zincirli hareket sistemi sayesinde oyuncular ortamlarda akıcı biçimde hareket edebilecek ve kontrollü biçimde zıplayıp kayabilecekler. Black Ops III çokluoyuncu modlarındaki yeni Uzman sistemi sayesinde oyuncular 9 ayrı karakterin silahlarında ve yeteneklerinde ustalaşabilecek ve ilerleme sistemi sayesinde kendilerini geliştirebilecekler. Bir Treyarch oyunu elbette Zombies modu olmadan düşünülemez. “Shadows of Evil” 1940’ların kurgusal Morg Şehrinde geçen apayrı bir hikayeye sahip olacak ve bu noir esintili korku hikayesinde bir baştan çıkarıcı kadın, bir sihirbaz, bir detektif ve bir boksör başrolde olacaklar.

En yeni istihbaratlar için bizi takip edin:

Web: http://www.callofduty.com

Facebook: https://www.facebook.com/CallofDuty ve https://www.facebook.com/Treyarch

Twitter: https://twitter.com/CallofDuty ve https://twitter.com/Treyarch

Instagram: https://instagram.com/callofduty ve https://instagram.com/treyarch

Snapchat: callofduty

Çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!