-->
World of Tanks Namluyu PlayStation 4’e Çevirdi

Milyonların kalbini kazanmış olan oyun, Sony’nin popüler platformuna geliyor Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks’in konsol dünyasında yeni bir cephe açtığını duyurdu. Milyonlarca oyuncunun tutkuyla oynadığı oyun, Sony PlayStation®4 platformuna geliyor. Hem de bu platforma özgü özellikler ve PlayStation oyuncularına özel bonuslarla. PC, konsol ve mobil platformlarda dünya çapında 150 milyondan fazla kayıtlı […]

16.09.2015 | ulasufuk

Milyonların kalbini kazanmış olan oyun, Sony’nin popüler platformuna geliyor

Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks’in konsol dünyasında yeni bir cephe açtığını duyurdu. Milyonlarca oyuncunun tutkuyla oynadığı oyun, Sony PlayStation®4 platformuna geliyor. Hem de bu platforma özgü özellikler ve PlayStation oyuncularına özel bonuslarla.

PC, konsol ve mobil platformlarda dünya çapında 150 milyondan fazla kayıtlı oyuncusu olan World of Tanks, PlayStation®4’e yeni savaş mekanikleri de taşıyor. DUALSHOCK®4’ün tüm imkânlarından faydalanan oyun, ışık barı, touchpad ve kontrolör üzerindeki hoparlörleri kullanarak oyuncuların savaşı daha önce hiç olmadığı gibi yaşamalarını, duymalarını ve hissetmelerini sağlayacak. World of Tanks PlayStation®4 sürümü Share Play ve PlayStation®Vita Remote Play gibi platformun kendine has özelliklerini desteklemenin yanında, konsoldaki deneyimi en üst seviyeye taşımak için kontrol mekaniklerini de yenileyecek. Ayrıca kısıtlı bir süre için yalnızca PlayStation®4’e özel olacak iki yeni harita da oyuna eklenecek.

Asıl büyük sürpriz ise World of Tanks PlayStation®4 sürümünün tüm PlayStation® hesabı sahipleri için ücretsiz olarak sunulacak olması! Yani oyunu oynamak için PlayStation®Plus üyeliği gerekmeyecek. Fakat PS Plus üyesi olan oyuncular, özel bir kamuflaja, premium bir tanka, üç gün süreyle Premium Hesaba ve satın aldıkları ürünlerde faydalanabilecekleri özel indirimlere sahip olacaklar.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için http://ps4.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edin.

World of Tanks PlayStation®4 Projesinin yöneticisinin sizlere özel mektubunu okumak için http://blog.eu.playstation.com/2015/09/16/world-of-tanks-is-coming-to-playstation-4/ adresine gidin.

Ekran Görüntüleri:

https://files.wargaming.net/public.php?service=files&t=9fc1f5a7aa6726050ea66ff4f9be098e

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!