-->
World of Tanks Blitz, Rise of Continents Turnuvası ile Kıtaları Çarpıştırmaya Hazırlanıyor

Dört haftalık uluslararası etkinliğin sponsoru Sennheiser olacak Wargaming, dünya çapındaki ilk World of Tanks Blitz etkinliği olan Rise of Continents’ın 28 Eylül tarihinde başlayacağını duyurdu. Sennheiser sponsorluğunda gerçekleştirilecek bu küresel etkinlik, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika ülkelerini 4 hafta sürecek bir mobil çarpışmada karşı karşıya getirecek. Turnuva boyunca kendini göstermeyi başaran tankçılar, aralarında Sennheiser kulaklıkların […]

16.09.2015 | ulasufuk

Dört haftalık uluslararası etkinliğin sponsoru Sennheiser olacak

Wargaming, dünya çapındaki ilk World of Tanks Blitz etkinliği olan Rise of Continents’ın 28 Eylül tarihinde başlayacağını duyurdu. Sennheiser sponsorluğunda gerçekleştirilecek bu küresel etkinlik, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika ülkelerini 4 hafta sürecek bir mobil çarpışmada karşı karşıya getirecek. Turnuva boyunca kendini göstermeyi başaran tankçılar, aralarında Sennheiser kulaklıkların da olduğu pek çok ödül kazanacaklar. Oyuncuların katılmak için tek yapmaları gereken World of Tanks Blitz’i açıp savaşmaya başlamak.

Rise of Continents, bir haftalık dört ayrı ayaktan oluşacak. Turnuvanın her ayağında, kıtalara göre ayrılmış oyuncular mobil cihazlarında tank ordularına komuta edip, en fazla sayıda tankı yok etmek, en çok zaferi elde etmek gibi bir dizi görevi yerine getirerek bölge puanları kazanmaya çalışacaklar. Her haftanın sonunda bu puanlar toplanacak ve bir sonraki ayak için sayaç sıfırlanacak. Tüm ayaklar sona erdikten sonra elde edilen puanlar toplanacak ve turnuvanın galibi belirlenecek.

Rise of Continents turnuvasına katılan tankçılar hem kendi bölgelerinin oyundaki üstünlüğünü ispatlama hem de birbirinden cazip hediyeler kazanma şansını elde edecekler. Bu özel etkinlik için Sennheiser ile sponsorluk anlaşması imzalayan Wargaming, turnuva boyunca 240 adet kulaklığın yanı sıra oyun içi altın ve Premium Hesap hediye edecek. Bu ödüller her hafta bitiminde ve turnuvanın sonunda kendi kıtasının üstünlüğünü kanıtlamak konusunda en fazla katkıyı sağlayan başarılı oyunculara verilecek.

Rise of Continents turnuvası hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://riseofcontinents.com/ adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/ROC/WoTB_Rise_of_Continents_Assets_ENG.zip

WoT Blitz Logosu:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/ROC/WoTB_Logo_ENG.zip

Rise of Continents Logosu:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/ROC/WoTB_Rise_of_Continents_Logo_ENG.zip

Görseller:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/ROC/WoTB_Rise_of_Continents_KeyArt_ENG.zip



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!