-->
Wolfteam Dergisi’nin 2. Sayısı Raflarda!

İlk sayısı oyunculardan büyük ilgi gören ve 35 bin satış rakamına ulaşan Wolfteam Dergisi’nin ikinci sayısı raflarda yerini aldı. Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in çıktığı anda büyük ilgi gören ve 35 bin satış rakamına ulaşan “Wolfteam Dergisi” oyun severlere bir sürpriz daha yapıyor ve yepyeni içerikleri ile raflardaki yerini alıyor. Wolfteam Dergisi’nin ikinci […]

23.09.2015 | ulasufuk

İlk sayısı oyunculardan büyük ilgi gören ve 35 bin satış rakamına ulaşan Wolfteam Dergisi’nin ikinci sayısı raflarda yerini aldı.

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in çıktığı anda büyük ilgi gören ve 35 bin satış rakamına ulaşan “Wolfteam Dergisi” oyun severlere bir sürpriz daha yapıyor ve yepyeni içerikleri ile raflardaki yerini alıyor.

Wolfteam Dergisi’nin ikinci sayısı da, Wolfteam’e oyuncularının ve oyun severlerin en çok merak ettiği ve ilgiyle takip ettiği konulardan oluşuyor. Ünlülerin bir araya geldiği ve heyecan dolu bir mücadeleye sahne olan AllStar Projesi ile ilgili detaylar, yeni karakterlerin ve ekipmanların tanıtımlarının yanı sıra birçok özel içeriği de takipçileriyle buluşturan Wolfteam Dergisi’nin ikinci sayısında, Wolfcity Adana ile ilgili haberler de yer alıyor. Ayrıca derginin içinden çıkacak “İninal Kartı” ile tüm Joygame oyunlarında fazladan %10 Joy Para kazanma şansı da oyuncuların oluyor.

İninal kartlarını kullanmak için uygulamayı indirmek ya da ininal.com’a girip hesap açmak yeterli oluyor. Hesaplarına kartlarını ekleyen oyuncular, ING ATM, PTT Şubeleri ve Migroslardan veya EFT yoluyla kartlarına para yükleyebiliyorlar.

250 TL’ye varan hediye kuponlarının yanı sıra muhteşem posterler ve daha birçok özel içerik ile oyuncularla buluşan Wolfteam Dergisi’nin ikinci sayısıyla ilgili detaylı bilgiyehttp://joy.ac/4g7g adresindeki forum sayfasından ulaşabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!