-->
Wolfteam Bursa Turnuvasi’nin Kazanani “Venturous Klani” Oldu

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in Bursa’da düzenlenen turnuvasında, Bursalı Kurtlar ve İnsanlar kıyasıya mücadele etti.  30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, Bursa’da düzenlenen Bursa Wolfcity Turnuvası ile oyun severlerle buluştu. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvada oyuncular, birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkânı da buldu. 23 Ağustos […]

04.09.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in Bursa’da düzenlenen turnuvasında, Bursalı Kurtlar ve İnsanlar kıyasıya mücadele etti. 

30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, Bursa’da düzenlenen Bursa Wolfcity Turnuvası ile oyun severlerle buluştu. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvada oyuncular, birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkânı da buldu.

23 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşen Bursa Wolfcity Turnuvası 14 takımın katılımıyla gerçekleşti. Bütün takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada VenturouS takımı birinci, TheDontWorry takımı ikinci, BadSlayers takımı ise üçüncü sırayı elde etti.

Belirlenen şehirlerde gerçekleştirilen Wolfteam turnuvaları oyuncular, sanal ortamlarından çıkarak birbirleriyle tanışma ve oyun dünyası hakkında kritik yapma fırsatı buluyorlar. Oyun yetkilileri ile de yüz yüze görüşme imkanı oyuncular, Wolfteam hakkındaki düşüncelerini paylaşma şansı yakalıyorlar. Turnuva esnasında birbiriyle tanışan oyuncular “gerçek” Wolfteam dünyasıyla vakit geçirebiliyorlar.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!