-->
Wolfteam 6. Yılını “AllStar Projesi” İle Kutladı

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yıla özel olarak hazırlanan ‘All Star’ projesi ile dönüşü muhteşem oldu. Proje ile 1 milyon yeni oyuncuya ulaşılırken, 250 bin oyuncu Wolfteam’e geri döndü. Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yılına özel olarak hayata geçirdiği Wolfteam All Star projesi oyun dünyasında ses getiren bir başarıya […]

28.09.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yıla özel olarak hazırlanan ‘All Star’ projesi ile dönüşü muhteşem oldu. Proje ile 1 milyon yeni oyuncuya ulaşılırken, 250 bin oyuncu Wolfteam’e geri döndü.

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam’in 6. yılına özel olarak hayata geçirdiği Wolfteam All Star projesi oyun dünyasında ses getiren bir başarıya imza attı. Ahmet Çakar, Doğuş ve Safiye-Faik, Atilla Taş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ü bir araya getiren proje kapsamında hazırlanan videolar toplam 5 milyon 153 bin izlenmeye ulaşarak, yüzde 93 oranında organik izlenmeye ulaştı.

Wolfteam All Star ile 1 milyon yeni oyuncuya ulaşılırken, 250 bin oyuncu Wolfteam’e geri döndü. Wolfteam’in anlık aktif oyuncu sayısı 75 bine ulaştı ve günlük aktif oyuncu sayısında yüzde 23’lük bir artış elde edildi.

30 milyona yakın kullanıcısıyla Türkiye’nin en sevilen PC oyunları arasında yer alan Wolfteam, 6. yılını kutlamak amacıyla Wolfteam All Star projesini hayata geçirmişti. Türkiye’nin TV, sanat ve şov dünyasından 8 ünlü isim, proje için iki takım halinde Wolfteam oynamış, kazanan Ahmet Çakar, Doğuş ve Safiye – Faik ikilisinden oluşan Mavi Takım olmuştu. Ayrıca 6. yıl şerefine oyunculara oyun içi eşya ve güçlü silahlardan oluşan çeşitli paketlerde hediye edilmişti.

Wolfteam Allstar projesi kapsamında hazırlanan videolar www.wolfteamallstar.com vehttps://youtu.be/hagm4zrIn7U adresinden izlenebiliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!