-->
upjers My Free Farm 2’de 1 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Çiftlik uygulaması iOS ve Android sistemleri için dünya çapında çok popüler – birçok dilde mevcut upjers, popüler uygulamaların ve browser oyunların geliştiricisi ve yayıncısı, My Free Farm 2 ile önemli bir mesafe katetmiş oldu. Çiftlik uygulaması 1 milyon’dan fazla indirme sayısını elde etti. My Free Farm 2 (https://m.upjers.com/tr/apps/my-free-farm-2) sayesinde upjers uygulamalar ile önemli bir başarı […]

28.09.2015 | ulasufuk

Çiftlik uygulaması iOS ve Android sistemleri için dünya çapında çok popüler – birçok dilde mevcut

upjers, popüler uygulamaların ve browser oyunların geliştiricisi ve yayıncısı, My Free Farm 2 ile önemli bir mesafe katetmiş oldu. Çiftlik uygulaması 1 milyon’dan fazla indirme sayısını elde etti.

My Free Farm 2 (https://m.upjers.com/tr/apps/my-free-farm-2) sayesinde upjers uygulamalar ile önemli bir başarı elde etmiş oldu. Piyasaya sunulduktan kısa süre sonra geliştirici ekibi oyuncular tarafından yapılmış olan birçok indirmelerin ve olumlu yorumların sevincini yaşıyor. Sadece dört ay sonra çiftlik uygulaması bir milyon oyuncu sayısına ulaşmış ve onuda geçmiş oldu.

Böylece My Free Farm 2 aynı isimli olan browser oyunu’nun elde etmiş olduğu başarıya ortak oldu. Bunu önemli özelliklere borçlu – oduncu kulübesi, balıkçı kulübesi ve hayvnalarıda oyuna dahil eden popüler vahşi tabiat görevin etkisi büyük.

My Free Farm 2 ayrıca 3b tekniği ile dikkatleri üzerine çekiyor: çiftliği 360 derece çevirip her açıdan görme özelliğine sahip. 14 – aralarında türkçe ve rumence’yi de bulunduran – dil sayesinde dünya çapında oyuncular My Free Farm 2 uygulamasını keşfedebilirler.

Tabiki devamını sağlayacak olan heyecan verici özellikler geliştiriliyor (https://m.upjers.com/tr/apps/my-free-farm-2). Bu nedenle uygulamayı sürekli güncellemekte fayda var.

App Store indirme linki:

https://itunes.apple.com/tr/app/my-free-farm-2/id908324719?mt=8

Play Store indirme linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.upjers.newzealandfarmer



Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.