-->
Ufak Boyut, Dev Etki! MSI, R9 Nano 4G Ekran Kartını Sundu!

MSI, devrim yaratacak AMD R9 Nano modelinin çıkışını duyurdu. MSI R9 Nano 4G ile MSI, ödüllere doymayan AMD R9 ürün gamına üst sınıf yeni bir ekran kartı ekliyor. Hem Intel, hemd AMD platformları ile uyumlu olan AMD R9 Nano ekran kartı, AMD’nin şu ana kadar ürettiği en yenilikçi ve gelişmiş grafik işlemcisini taşıyor. Bütünleşik yüksek […]

16.09.2015 | ulasufuk

MSI, devrim yaratacak AMD R9 Nano modelinin çıkışını duyurdu. MSI R9 Nano 4G ile MSI, ödüllere doymayan AMD R9 ürün gamına üst sınıf yeni bir ekran kartı ekliyor. Hem Intel, hemd AMD platformları ile uyumlu olan AMD R9 Nano ekran kartı, AMD’nin şu ana kadar ürettiği en yenilikçi ve gelişmiş grafik işlemcisini taşıyor. Bütünleşik yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) teknolojisi sayesinde önceki GDDR5 belleklere oranla %60 daha yüksek veriyolu sunuyor. 4096 bit bellek arayüzü ise hem güç, hem de verimlilik anlamında inanılmaz bir gelişmeye imza atıyor. Yalnızca 15 cm. uzunluğu ile Mini-ITX PC’lerin artan egemenliğine de uyum sağlıyor. Şimdiye kadar hiçbir ekran kartı bu denli ufak boyutlarda böylesine büyük bir güce sahip olmamıştı.

msi-r9-nano-4g-photo4

 

 

 

 

 

 

 

MÜKEMMEL BİRLİKTELİK
AMD R9 Nano 4G ve MSI Z170I GAMING PRO AC anakart, ufak boyutlarda, fakat son derece güçlü bir oyun makinesi yapmak için mükemmel bir kombinasyon. Boyutlarına rağmen bu anakart DDR4 Boost, Audio Boost 3 ve MSI GAMING LAN gibi bir çok oyun özelliği taşıyor. Taşınabilir bir oyun sistemi toplamak için artık daha azıyla yetinmek zorunda kalmayacaksınız.

msi-r9-nano-4g-photo-big2
MSI R9 Nano 4G ekran kartı, 4K ve VR oyun deneyimi için geliştirildi. DirectX® 12, OpenGL® 4.5 ve VulkanTM API desteğinin yanı sıra monitör yapılandırmasında da son derece esnek. AMD Eyefinity teknolojisi ile görüş alanınızı genişletebilir, DisplayPort MST hub ile 6 adede kadar monitörü aynı anda oyun için kullanabilirsiniz. Oyuncular ayrıca FreeSync™ özellikli monitörlerle akıcı bir 4K oyun deneyimi yaşayabilirler.

En yüksek ayarlarda ve yüksek FPS değerleri ile maksimum seviyede oyun deneyimine hazır olun! Bu 15 cm. boyundaki ekran kartı üzerinde AMD CrossFire™ multi-GPU teknolojisi ile 4 adede kadar GPU kullanabilirsiniz!

PERFORMANSI
MSI Afterburner KONTROLÜNDE
MSI’ın özel Afterburner hızaşırtma aracı ile kullanıldığında oyuncular MSI R9 Nano 4G çekirdek hızlarını yeni oyunlarda daha yüksek bir performans elde etmek için arttırabiliyor, GPU sıcaklığını algılayan gelişmiş fan hızı denetimi sayesinde optimal akustik performans elde edebiliyorlar. MSI Afterburner, Predator video yakalama yazılımına da destek veriyor ve masaüstü bilgisayara bağlı olan ekran kartını akıllı telefon üzerinden izleme ve kontrol edebilme özelliği sunuyor. Yerleşik Kombustor burn-in test özelliği sayesinde MSI Afterburner, ekran kartından en iyi performansı almak isteyenleri için vazgeçilmez bir araç. Daha fazla bilgi için yenilenen MSI Afterburner web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: gaming.msi.com/afterburner

msi-r9-nano-4g-afterburner2

 

msi-r9-nano-4g-photo4 TEKNİK ÖZELLİKLER
MSI R9 Nano 4G
GPU AMD RADEON™ R9 Nano
İşlemciler 4096 Units
Çekirdek saat frekansı 100 MHz
Bellek boyutu / tipi 4GB / HBM
HIz / veriyolu 1000 MHz / 4096 bit HBM
Çıkışlar HDMI, 3x DisplayPort
Güç tüketimi 175 W
Boyutlar / ağırlık 154 x 112 x 40 mm / 671g

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!