-->
Türkiye’nin En İnce Akıllı Telefonu Casper VIA V10

Casper, akıllı telefon pazarındaki iddiasını VIA serisinin yeni üyesi Casper VIA V10 ile perçinliyor. Akıllı telefonları fazlalıklarından kurtaran Casper, Türkiye’nin en ince akıllı telefonu Casper VIA V10’u kullanıcıların beğenisine sundu. Ön ve arka yüzünde gorilla glass, gövdesinde uçaklarda kullanılan çelik malzemeyle güçlendirme yapılan Casper VIA V10, 2.7 mm görünür inceliğe; fiziksel olarak da 5.1 mm […]

14.09.2015 | ulasufuk

Casper, akıllı telefon pazarındaki iddiasını VIA serisinin yeni üyesi Casper VIA V10 ile perçinliyor. Akıllı telefonları fazlalıklarından kurtaran Casper, Türkiye’nin en ince akıllı telefonu Casper VIA V10’u kullanıcıların beğenisine sundu. Ön ve arka yüzünde gorilla glass, gövdesinde uçaklarda kullanılan çelik malzemeyle güçlendirme yapılan Casper VIA V10, 2.7 mm görünür inceliğe; fiziksel olarak da 5.1 mm inceliğe sahip. Eşsiz tasarımını, 98,8 gram ağırlığıyla birleştiren Casper VIA V10, üstün yetenekleriyle teknoloji tutkunlarını büyüleyecek.

Türkiye’nin en sevilen bilgisayar üreticisi Casper, yeniliklerde hız kesmiyor. Casper VIA serisi akıllı telefonlarıyla sektördeki çıtayı yükselten Casper, Türkiye’nin en ince akıllı telefonunu Casper VIA V10’u teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. Görünür 2.7, fiziksel olarak 5.1 mm inceliğe sahip olan Casper VIA V10, sadece 98,8 gram ağırlığında. Üst seviye akıllı telefonda maksimum incelik, hafiflik, hız ve estetiğe önem verenler için geliştirilen Casper VIA V10; tasarımdaki üstünlüğünü güçlü özellikleriyle avantaja çeviriyor.

ÜSTÜN MÜHENDİSLİĞİN KUSURSUZ ESERİ

Ön ve arka yüzeyi parlak cam dizaynıyla Casper’ın yeni gözdesi Casper VIA V10’da, uçaklarda kullanılan çelik malzemeyle dayanıklılık sağlanıyor. Siyah ve beyaz renklerde üretilen Casper VIA V10, mühendislik başarısını güçlü özellikleriyle taçlandırıyor. 1.366 mm inceliğinde ve 4.8 inç büyüklüğünde HD AMOLED ekranıyla eşsiz bir görsel yaşatacak olan ürün, Corning Gorilla Glass 3 ile ekranında hem sağlamlık, hem de hassas dokunmatik sunuyor. 4 farklı üretim tekniği ile mükemmel incelikteki güçlü kasasına kavuşan Casper VIA V10’un ekranı üst düzey derinlik, keskin görüntüler ve en iyi renkleri üretmek için geliştirildi. Kullanıcısının internette, oyun oynarken ya da fotoğraf/video çekerken tüm detaylara hakim olmasını sağlayan Casper VIA V10, siyah ve beyazlarda %23, renklerde ise %97 iyileştirilmiş görüntü üretirken, yenilikçi ekran teknolojisiyle sağladığı %30 enerji tasarrufuyla da ön plana çıkıyor. Ürün, cepte kusursuz ses beklentisini ise NXP Smart PA teknolojisiyle karşılıyor.

TAŞIMASI DA KOLAY, KULLANIMI DA

Casper VIA V10’un iddialı olduğu alanlardan biri de performans. Ultra ince dayanıklı kasasında Qualcomm’un 1.2 GHz dört çekirdekli işlemcisi Snapdragon 410’u barındıran telefon, performans ihtiyacını güçlü işlemcisine ek 2 GB RAM ile tamamlıyor. Uygulamalar arası geçiş, sosyal medyada ya da oyun oynarken hiçbir duraksama yaşatmayan ürün, dahili 16 GB depolama alanına sahip. İncecik gövdesinde 8 megapiksel arka, 5 mega piksel özçekim kamerası barındıran Casper VIA V10, ek kamera özellikleriyle dijital fotoğraf makinelerini de kıskandıracak. Profesyonel çekim fonksiyonlarının yanı sıra kullanıcısının ihtiyacına uygun manuel kamera modunu da üzerinde barındıran ürün, geliştirilmiş gece, panorama, spor ve HDR çekim özellikleriyle istenilen her anı mükemmel ölümsüzleştirecek. Rakiplerine nazaran 87 derecelik özçekim açısına sahip kamera kullanılan Casper VIA V10’da kullanıcılar “Yüz Güzelliği” uygulamasıyla fotoğraflarını birkaç saniyede rötuşlayacak, sivilceleri ve lekeleri yok edip, gözleri daha parlak hale getirebilecek. Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemine sahip Casper VIA V10’da, serinin diğer ürünlerinde yer alan arama, SMS’lere ulaşma, müzik açma, kamerayı devreye sokma ve internete bağlanma gibi fonksiyonlar için tek parmak kısa yol bulunuyor. Tüm ince detayların zengin kutu içeriği ile buluştuğu Casper VIA 10, KDV dahil 999 TL satış fiyatıyla teknoloji tutkunlarını bekliyor.

Casper VIA V10 Teknik Özellikleri

İşlemci : 1,2 GHz. 4 Çekirdek Çekirdek Snapdragon 410 İşlemci
İşletim Sistemi : Android™ 5.0.2 Lollipop
Ekran : 4.8” HD AMOLED, 1280×720 piksel, 306 ppi
Bellek : 2 GB Bellek
Depolama : 16 GB Hafıza
Kamera : 8 MP Arka Kamera, 5 MP Ön Kamera
Boyut ve Ağırlık : 141.9mm x 68.1mm x 5.1mm, 98,8 gram
Pil : 2000 mAh
Bağlantılar : Bluetooth 4.0, WLAN 802.11 b/g/n, WLAN, Micro USB
Kutu içeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Ekran Koruyucu Film,

Ekran Temizleme Bezi, Şeffaf koruma kılıfı



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!